Connect with us

slideshow

Πάει τρενο το Αιγάλεω

1-0 τη Νέα Ιωνία

Published

on

Αρκετοί ήταν εκείνοι που το καλοκαίρι θεώρησαν ότι το Αιγάλεω θα πραγματοποιήσει μια μέτρια σεζόν, κριτικάροντας αρνητικά τις επιλογές που έγιναν από τη διοίκηση του συλλόγου. Παρ’ όλα αυτά, το συγκρότημα του Μάρκου Μαυρομάτη όσο περνούν οι αγωνιστικές αποδεικνύει ότι τη φετινή σεζόν αποτελεί την καλύτερη ομάδα της Δ’ Εθνικής, δεδομένου ότι διατηρεί το απόλυτο των νικών στο πρωτάθλημα, παίζοντας παράλληλα ποδόσφαιρο ουσίας. Χθες, το ιστορικό σωματείο των δυτικών προαστίων υπέταξε και τη Νέα Ιωνία καθώς επιβλήθηκε του προσφυγικού συλλόγου με 1-0.

 

Το α’ μέρος ξεκίνησε με τους γηπεδούχους να έχουν τον έλεγχο του αγώνα και τους «κιτρινόμαυρους» να προσπαθούν να χτυπήσουν στην αντεπίθεση. Ωστόσο, οι «κυανόλευκοι» δεν μπόρεσαν να «ξεκλειδώσουν» την πολυπρόσωπη άμυνα της ομάδας των βορείων προαστίων με αποτέλεσμα το 0-0 να είναι το αποτέλεσμα ημιχρόνου. Στο β’ μέρος, οι Αιγαλεώτες αύξησαν την πίεσαν τους προς τα καρέ του Ραχιώτη και στο 70’ ήρθε η δικαίωση. Ο πολύπειρος, Θωμάς Μακρής με εξαιρετική πάσα βρήκε τον Στράτο Δουκάκη και ο βραχύσωμος μέσος με ψύχραιμο πλασέ έγραψε το 1-0 που έμελλε να μείνει μέχρι τέλους. Στη συνέχεια η Νέα Ιωνία πίεσε για την ισοφάριση ωστόσο οι γηπεδούχοι κράτησαν το υπέρ τους σκορ, πανηγυρίζοντας ακόμη ένα σπουδαίο «τρίποντο. Διαιτητής ήταν ο Ζαράνης (Κυκλάδων)

 

ΑΙΓΑΛΕΩ (Μάρκος Μαυρομάτης): Κουρεπίνης, Παπουτσής, Κουτσοδήμος, Καλλής, Ποστόλης, Κουμπούλης (75′ Ζωγραφάκης), Δουκάκης (87′ Ταμπάκης), Τουρνάς (23΄λ.τρ. Ντεκίδης), Μακρής, Τζανετάκος, Πολυκρέτης

 

ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ (Χρήστος Λάμπρου): Ραχιώτης, Μουστάκης, Παυλίδης, Μπιρμπίλι, Νταϊφώτης, Καραγιάννης (71′ Καραβίδας), Καλογέρης, Καραμέρης, Ντεντόπουλος, Νησαριώτης, Γκικουριάς (46′ Ογκμποε)

 

*”Το ΔΣ του ΑΟ Νέας Ιωνίας ευχαριστεί τη διοίκηση του ΑΟ Αιγάλεω και προσωπικά τον πρόεδρο Γιώργο Γιανναράκη, τον τεχνικό διευθυντή Δημήτρη Τσιαμπουρή και τον γενικό αρχηγό Βασίλη Λαγογιάννη για την άψογη φιλοξενία. Παράλληλα, συγχαίρει τον κ. Ζαράνη και τους βοηθούς του Αρμακόλα και Μενδρινό (Κυκλάδων) για την άριστη διαιτησία”.

 

Επιμέλεια: Κυριάκος Παντζαρίδης

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply