Connect with us

slideshow

Αποτυχημένη απόπειρα διάρρηξης στα γραφεία της ΕΠΣΠ!!

Published

on

Λίγο μετά τις 03:00 το βράδυ (10/1) έγινε απόπειρα διάρρηξης των γραφείων της Ένωσης Ποδοσφαιρικών  Σωματείων Πειραιά, αξίζει να σημειωθεί ότι πριν από δύο μήνες τα γραφεία της Ένωσης είχαν δεχθεί επίθεση από αγνώστους και μάλιστα είχαν λεηλατηθεί στην κυριολεξία. Αυτή την φορά  τα αποτρεπτικά μέτρα που είχαν  εγκατασταθεί δεν επέτρεψαν την είσοδο στους “εισβολείς”. Για το σοβαρό αυτό θέμα η ΕΠΣΠ εξέδωσε ανακοίνωση που αναφέρει τα εξής:

Η Διοίκηση της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ ενημερώνει τα σωματεία μέλη της και τον φίλαθλο κόσμο του Πειραιά ότι περί τις 03.00 της  10.1.2013 έγινε νέα απόπειρα διάρρηξης των γραφείων της που βρίσκονται στον περιβάλλοντα χώρο του Σ.Ε.Φ.

Με την απόπειρα διάρρηξης λειτούργησαν τα αποτρεπτικά μέτρα που έχουν εγκατασταθεί- ενημερώθηκε άμεσα η Διοίκηση της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ και η Αστυνομική Διεύθυνση Πειραιά.

Επιτόπου στα γραφεία της Ε.Π.Σ.Π. κατέφθασε η αστυνομική δύναμη και ο Πρόεδρος της Ένωσης ως και ο κ. ΒΑΣ.ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ και ο Οικονομικός Διευθυντής κ.ΒΑΣ.ΒΛΑΧΑΚΟΣ.

Από την επιτόπου αστυνομική έρευνα διαπιστώθηκε ότι λόγω εγκατεστημένων συστημάτων ασφαλείας απετράπη η είσοδος των δραστών στο χώρο των γραφείων της Ε.Π.Σ.Π. και δεν διαπιστώθηκε καμία κλοπή περιουσιακών στοιχείων της Ε.Π.Σ.Π.

Το μεσημέρι της 10.1.2013 το αρμόδιο τμήμα εξερεύνησης – σήμανσης της Αστυνομίας επιλήφθηκε με αυτοψία της απόπειρας διάρρηξης για τα περαιτέρω.

Η Διοίκηση της Ε.Π.ΣΠ. επισημαίνει άλλη μια φορά ότι τα γραφεία της Ε.Π.Σ.Π. – και παρά τις επανειλημμένες παρεμβάσεις της – βρίσκονται σε εντελώς αφύλακτο χώρο και με δικά της μέσα ασφαλείας και επιμελημένη προσπάθεια να αποτρέψει αυτές τις εγκληματικές επιθέσεις κατά της Ε.Π.Σ.Π. και του πειραϊκού ποδοσφαίρου.

Η Διοίκηση της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ θα υποβάλλει μηνύσεις προς κάθε κατεύθυνση με βάση όλο το αστυνομικό υλικό διερεύνησης για αυτή τη νέα απόπειρα διάρρηξης του σπιτιού του παμπειραϊκού ποδοσφαίρου.

Η Διοίκηση της Ε.Π.Σ.Π. με αποφασιστικότητα, ακόμη περισσότερο συγκροτημένο έλεγχο, προσοχή, εργασία, επιπλέον μέτρα ασφαλείας και συσπείρωση μαζί με τα σωματεία μας θα διασφαλίσει την απρόσκοπτη λειτουργία της Ένωσης και των ποδοσφαιρικών διοργανώσεων της.

Η Ένωση θα αποκρούσει με κάθε τρόπο αυτές τις εγκληματικές ενέργειες από όποια πηγή ή χώρο προέρχονται ερευνώντας και παραπέμποντας τες να δικαστούν στην ελληνική δικαιοσύνη.

Από το Γραφείο Τύπου & Δημοσίων Σχέσεων

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply