Connect with us

slideshow

Αναλυτικά όλοι οι αγώνες στον 7ο όμιλο

Πως εξελίχθηκε η αγωνιστική δράση απο τον Κυριάκο Παντζαρίδη

Published

on

ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ-ΕΝΩΣΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ 3-1

Σπουδαία βαθμολογική ”ανάσα” πήρε ο Παναργειακός που υποχρέωσε την Ένωση Ερμιονίδας στην πρώτη της ήττα στο φετινό πρωτάθλημα. Το συγκρότημα του Γιάννη Δουβίκα επικράτησε με 3-1 και πλέον μπορεί να ατενίζει το μέλλον με περισσότερη αισιοδοξία. Στο 18′ ο Αγγελόπουλος έβαλε σε θέση ισχύος τους γηπεδούχους, για να έρθει ο Κουτσοδήμος στο 22′ και να γράψει το 2-0.

Στο 41′ ο Μακρίδης θα μπορούσε να είχε βάλει στο παιχνίδι την ομάδα της Αργολίδας, όμως είδε την προσπάθεια του να ”σταματάει” στο δοκάρι. Το β’ μέρος ξεκινησε με τον πλέον ιδανικό τρόπο για τους ”λύκους,, αφού στο 55′ κέρδισαν πέναλτι το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Καραγκούνης. Το μόνο που κατάφεραν οι πρωτοπόροι ήταν να μειώσουν στο 92′ με πέναλτι του Σταϊκου.

Διαιτητής ήταν ο Κορδολαίμης (Πειραιά)

ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ (Γιάννης Δουβίκας): Παλιγγίνης, Τριμπόνιας, Φλώρος, Ταμπάκης, Μπόμπος (72 λ.τρ. Φίλης), Κουτσοδήμος, Αγγελόπουλος, Παπαϊωάννου, Ισούφι (60′ Καστρίτης), Καραγκούνης (75′ Κάπλατζης), Ζίου

ΕΝΩΣΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ (Δημήτρης Σπανός): Πονηρός, Παπανικολάου, Σαμαράς, Τσώνης, Δημητρίου, Κιοσσές, Στάικος, Συμελίδης, Μακρίδης, Δήμας (46′ Κέλλης), Μουρατίδης

 

 ΜΑΝΔΡΑΪΚΟΣ-ΑΟ ΧΑΛΚΙΔΑΣ 1-0

Σε απόσταση αναπνοής από την πρωτοπόρο Ένωση Ερμιονίδας βρίσκεται πλέον ο Μανδραϊκός που επιβλήθηκε στο ντέρμπι του 7ου ομίλου της Χαλκίδας με 1-0. Η ομάδα του Σταύρου Ψιμουλάκη χάρις σε πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα ο Φάνης Λαμπρογεώργος στις καθυστερήσεις κατέβαλε την αντίσταση των ”νερατζούρι” που διαμαρτυρήθηκαν έντονα για την συγκεκριμένη απόφαση στο διαιτητή Κουλούδη (Λέσβου). Αξίζει να σημειωθεί ότι στο 27′ ο Θωμάς από πλευράς Χαλκίδας είχε σημαδέψει το δοκάρι της εστίας του Βουτσινά.

ΜΑΝΔΡΑΪΚΟΣ (Σταύρος Ψυμουλάκης): Βουτσινάς, Ψυμουλάκης (46 Ζουραβλιόβ), Τσίγκρος, Παπαπαναγιώτου, Ευθυμίου, Μάρης (76′ Λαμπρογεώργος), Ξύδης, Αλεξανδρόπουλος, Κουσκουνάς, Στρατάκης, Γκαβζίδης (31′ Κωνσταντινίδης)

ΑΟ ΧΑΛΚΙΔΑΣ (Γιάννης Καραμπάς): Μόνος, Πέτσης, Καραμπάς, Καφαντάρης, Ευσταθίου, Τσαλμάς (52 Ζαφειρόπουλος), Τσουπεής (81 Γεωργόπουλος), Θωμάς, Γκιόκας, Φελέκης

 

ΑΟ ΛΟΥΚΙΣΙΩΝ-ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ 0-2

Σημαντική νίκη πήρε ο Πανελευσινιακός μέσα στην Εύβοια, καθώς επιβλήθηκε με 2-0 του ΑΟ Λουκισίων. Στο 24′ ο Μαλισιώβας έβαλε μπροστά τους ”σταχυοφόρους”, ενώ ο Μιχάλης Κατσίκιας στο 4′ των καθυστερήσεων σημείωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Διαιτητής ήταν ο Μιχελής (Πειραιά)

ΑΟ ΛΟΥΚΙΣΙΩΝ (Γιώργος Λάμπρου): Ευσταθίου Δ.,, Κοροβέσης, Πούτας, Ζαχαριάς (76′ Ντοβίνος), Καρύδης (27′ λ.τρ. Προβής), Γκίκας, Σπυρόπουλος, Καλοχωρίδης, Κωνσταντάκας, Ευσταθίου Α., Ντούμας

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ (Πέτρος Ξανθόπουλος): Τσακιλτζίδης, Μπαγδάτογλου, Τζαφεράκος (76′ Ευαγγέλου), Παπαδόπουλος, Τερλελής, Σιδηρόπουλος, Μιχελής, Μακρίδης, Μαλισιώβας (85 Δούκας), Παπανικολάου (76 Τύρπος), Κατσίκιας

 

ΠΟΡΤΟΧΕΛΙΑΚΟΣ-ΕΥΒΟΙΚΟΣ ΑΓ.ΝΙΚΟΛΑΟΥ 2-2

Δεν ανέδειξε νικητή η αναμέτρηση μεταξύ του Πορτοχελιακού και του Ευβοϊκού Αγίου Νικολάου με τις δυο ομάδες να μένουν στο ισόπαλο 2-2. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 28′ με τον Ανέστη για να έρθει ο Ι.Β. Ζαραφωνίτης στο 49′ και να φέρει το ματς σε πλήρη ισορροπία. Στο 56′ ο ίδιος ποδοσφαιριστής έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα της Αργολίδας, όμως το συγκρότημα του Δημήτρη Καλιακούδη κατάφερε να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας χάρις σε γκολ του Ανέστη στο 88′.

Διαιτητής ήταν ο Χρ. Βεργέτης (Αρκαδίας)

ΠΟΡΤΟΧΕΛΙΑΚΟΣ (Βελικο Ντόβενταν) : Μπουρνιάς, Κοξίδης( 62 Γεωργίου), Ιωαννίδης, Σταυρόπουλος, Αντωνόπουλος , Μούκια, Μυρίδης, Χιονίδης, Ζαραφωνίτης Ι.Β. ,ζΑΡΑΦΩΝΊΤΗς Ι.Μ. ( 83 Κόκκαλης), Τέτα ( 68 Ντάκος)

ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ (Δημήτρης Καλιακούδης): Γιουργούσης,Χαλιώτης Κ. Τσούτης ( 46 Μήτρου), Αυλωνίτης, Ρωμανός, Νόνας, ( 64 Μπασούκος), Παπίλας, Κούτρας, Χελιώτης Ε, Ανέστης, Τριανταφύλλου.

 

ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ ΑΡΑΧΩΒΑΣ-ΠΑΝΝΑΥΠΛΙΑΚΟΣ 1-3

”Διπλό”… σωτηρίας πήρε ο Πανναυπλιακός που επιβλήθηκε στην Αράχωβα του τοπικού Παρνασσού με 3-1. Οι γηπεδούχοι παρότι προηγήθηκαν στο 40′ με τον Μαρτιναίο στην επανάληψη κατέρρευσαν Συγκεκριμένα στο 58′ ο Καραμάνος ισοφάρισε σε 1-1, ενώ 9′ αργότερα ο Τσακνάκης έβαλε μπροστά τους ”κόκκινους”. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης ο Μιχαλόπουλος.

Διαιτητής ήταν ο Παπάζογλου (Ανατολικής Αττικής)

ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ ΑΡΑΧΩΒΑΣ (Νίκος Γεωργακόπουλος): Σπανός, Τσώνης, Μπαρκόσης, Μαχαίρας, Πουλούκι (Παπαχαραλάμπους), Μαρτιναίος, Γκαράι, Γκαλαμέλος Κ., Καρακατσάνης, Καλλέργης (46′ Καβρούζος), Μίχας (80′ Διβόλης)

ΠΑΝΝΑΥΠΛΙΑΚΟΣ (Νίκος Μητροσύλης): Κατσαούνης, Σαρακινιώτης (25. λ. τρ. Τσουρδίνης 85′ Μπέλεσης), Τσακνάκης, Γκολέμης Θ., Ευθυμίου, Καραμάνος, Φλεβάρης (75 Λαγός), Μιχαλόπουλος, Διαμαντλης, Γκολέμης Η.

 

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply