Connect with us

slideshow

Οι αγώνες στον 7ο όμιλο (αναλυτικό ρεπορτάζ)

.

Published

on

Αναλυτικό ρεπορτάζ των αγώνων στον 7ο όμιλο του περιφερειακού. Γράφει ο Κυριάκος Παντζαρίδης

ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ-ΠΕΛΟΠΑΣ ΚΙΑΤΟΥ 3-1

 

Νίκη με ανατροπή σημείωσε ο Παναργειακός απέναντι στον Πέλοπα Κιάτου (3-1) παραμένοντας στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας. Στο 25′ οι «ερυθρόλευκοι» κέρδισαν πέναλτι όμως ο Παπαβασιλείου δεν μπόρεσε να νικήσει τον Παλιγγίνη που απέκρουσε προσωρινά. Στην επαναφορά ωστόσο ο μέσος των νεοφώτιστων ευστόχησε γράφοντας το 1-0. Η απάντηση των «λύκων» ήρθε στο 44′ με τον Αγγελόπουλο να φέρνει το ματς στα ίσια. Στο 65′ ο Ισούφι με κεφαλιά σημάδεψε το δοκάρι του Χασανμπέλι, όμως στην επαναφορά ο Αγγελόπουλος έδωσε το προβάδισμα στους γηπεδούχους κάνοντας παράλληλα δυο τα προσωπικά τέρματα στην αναμέτρηση. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε στο 78′ ο Αγγελόπουλος με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι πραγματοποιώντας με αυτό τον τρόπο χατ-τρικ. Οι «πράσινοι» ολοκλήρωσαν το ματς με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Φασουλή στο 2′ των καθυστερήσεων. Διαιτητής ήταν ο Μπλάνας.

 

ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ: Παλιγγίνης, Τριμπόνιας (62 ‘ Κάπλατζης), Φλώρος, Μπόμπος, Φίλης, Κουτσοδήμος (82’ Φασουλής), Αγγελόπουλος (80’Αϊβαλιώτης), Παπαϊωάννου, Ισούφι, Καραγκούνης, Καστρίτης

 

ΠΕΛΟΠΑΣ: Χασανμπέλι, Στασινόπουλος Ε., Μακρής (70′ Κίσσας), Στασινόπουλος Δ., Βελέτζας (85′ Αντωνόπουλος), Παπαϊωάννου, Πετρόπουλος, Παπαβασιλείου, Λυμπερόπουλος, Μπούκης, Λίλιος (75′ Πράττος)

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ

 

ΕΝΩΣΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ-ΑΟ ΛΟΥΚΙΣΙΩΝ 1-0

 

Χάρις σε τέρμα που σημείωσε ο Μαρκίδης στο 3′ των καθυστερήσεων η Ένωση Ερμιονίδας κατάφερε να κάμψει την αντίσταση του ΑΟ Λουκσίων και να πάρει τη νίκη (1-0). Η ομάδα της Αργολίδας ήταν κυριάρχη καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα έχοντας μάλιστα και δυο δοκάρια στο 9′ με τον Μακρίδη και στο 15′ με τον Δήμα. Πάντως θα πρέπει να σημειωθεί ότι οι φιλοξενούμενοι διαμαρταρύθηκαν για την φάση του γκολ υποστηρίζοντας ότι είχαν ζητήσει από τον διαιτητή να κάνουν αλλαγή ποδοσφαιριστή ωστόσο εκείνος τους αγνόησε.

 

ΕΝΩΣΗ: Πονηρός, Μπούρος, Σαμαράς, Τσώνης, Δημητρίου , Κιοσσές , (85 Κρίστο ) , Στάικος, Συμελίδης, Μακρίδης, Δήμας, Μιχαλάκης ( 59 Μουρατίδης)

Α.Ο.ΛΟΥΚΙΣΙΩΝ: Ευσταθίου, Κουτσαύλης, Ντοβίνος , Κοροβέσης, Πρόβης, Καλοχωρίδης, Σπυρόπουλος, Κωσταντάγκας, Ντούμας ( 91 Κόλλιας) , Ευσταθίου, Αποστόλου ( 78 Κοντάκης).

ΚΟΣΜΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

 

ΑΟ ΧΑΛΚΙΔΑΣ-ΠΟΡΤΟΧΕΛΙΑΚΟΣ 0-0

 

Πολύτιμο έδαφος στην προσπάθεια που κάνει για άνοδο στη νέα κατηγορία έχασε ο ΑΟ Χαλκίδας που αναδείχθηκε ισόπαλος χωρίς τέρματα με τον Πορτοχελιακό. Οι «νερατζούρι» παρότι δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες μπροστά από την εστία του Νμπουργιά δεν μπόρεσαν να βρουν δίχτυα. Διαιτητής ήταν ο Κυριακόπουλος (Αθηνών)

 

ΑΟ ΧΑΛΚΙΔΑΣ: Σαλεμής, Πέτσης, Τσατσαρώνης, Φελέκης , Καφαντάρης, Ευσταθίου, Ζαφειρόπουλος (55′ Παπακωνσταντίνου), Μπλατσέρης (85 Νικολάου), Τσαλμάς, Γκιόκας, Τσουμάνης (10′ λ.τρ. Τσοπεής)

 

ΠΟΡΤΟΧΕΛΙΑΚΟΣ: Νμπουρνιάς, Κοξίδης, Ιωαννίοδης, Σταυρό[πουλος, Αντωνόπουλος, Ντάκος, Χιονίδης, Μαυρίδηε, Ζαραφωνίτηε Ι. Β., Ζαραφωνίτης Ι.Μ., Τέτα (89 Κλωνάρης)

 

 

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ-ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ ΑΡΑΧΩΒΑΣ 4-1

 

Δίχως να αντιμετωπίσει την παραμικρή δυσκολία ο Πανελευσινιακός πήρε εύκολη νίκη απέναντι στον Παρνασσό με 4-1. Οι «σταχυοφόροι» είχαν σε ακόμη ένα ματς σε μεγάλη μέρα τον Μιχάλη Κατσίκια που βρήκε δίχτυα δυο φορές. Στο 20′, ο 22χρονος μεσοεπιθετικός με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έγραψε το 1-0. Πριν καλά-καλά κοπάσουν οι πανηγυρισμοί οι γηπεδούχοι σημείωσαν και δεύτερο τέρμα (21′) με τον Μαλλισιώβα. Στο 30′ ο Κατσίκιας θα μπορούσε να είχε πετύχει το 3-0, όμως το σουτ που επιχείρησε σταμάτησε στο δοκάρι του Δημητρά. Στο 60′ ο Μιχελής στάθηκε πιο τυχερός καθώς ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0. Λίγο αργότερα και συγκεκριμένα στο 65′ ο Μαρτιναίος μείωσε σε 3-1, με τον Κατσίκια στο 73′ να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα. Διαιτητής ήταν ο Παρχαρίδης (Δωδεκανήσου)

 

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ: Τσακιλτζίδης, Μπαγδάτογλου, Τζαφεράκος (70′ Τούσης), Παπαδόπουλος (58′ Ευαγγέλου), Τερλελής, Σιδηρόπουλος (62 Βελλής), Μιχελής, Μακρίδης, Μαλισιώβας, Παπανικολάου, Κατσικιάς

 

ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ: Δημητράς, Κάρντι, Μπαρκώσης , Μαχαίρας, Τσώνης, Γκαλαμέλος Η. (57′ Μαρτιναίος), Διβόλης, Πουλούκι, Καρακατσάνης, Αλαφογιάννης, Γκαλαμέλος Λ. (62′ Καλλέργης)

 

 

ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ-ΠΑΝΝΑΥΠΛΙΑΚΟΣ 2-0

 

Σημαντική νίκη στην προσπάθεια που κάνει για παραμονή στην κατηγορία πέτυχε ο Ευβοϊκός Αγίου Νικολάου καθώς επιβλήθηκε με 2-0 του Πανναυπλιακού. Στο 35′ ο Τριανταφύλλου με σουτ έγραψε το 1-0, ενώ στο 55′ ο Χαλιώτης διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. Οι «κόκκινοι» θα μπορούσαν να είχαν μειώσει στο 80′ όμως ο Τσουρδίνης σημάδεψε το δοκάρι της εστίας του Γιουργούση. Διαιτητής ήταν ο Κατοίκος (Αθηνών)

 

ΕΥΒΟΪΚΟΣ: Γιουργούσης, Χαλιώτης Κ., Αυλωνίτης, Κούτρας (46′ λ.τρ. Κολιόπουλος Β.), Τσούτης, Ρωμανός, Κολιόπουλος Κ., Παπίλας, Τριανταφύλλου (90′ Ανδριανόπουλος), Ανέστης (80′ Μήτρου), Χαλιώτης Ε.

 

ΠΑΝΝΑΥΠΛΙΑΚΟΣ: Κατσαούνης, Καλιαμούτος, Φλεβάρης, Γκολέμης Θ., Ευθυμίου, Τσακνάκης, Μπέλεσης (75 Μίχος), Μιχαλόπουλος, Γκολέμης Η. (46′ Τσουρδίνης), Διαμαντής, Λαγός (46′ Κουκούλης)

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply