Connect with us

slideshow

Στέλιος Μπρατσόλης: Όλοι στην μεγάλη γιορτή την Δευτέρα 28/1 – Επιτέλους λύση για ΣΕΦ!

Δήλωση – Πρόσκληση του προέδρου της ΕΠΣ Πειραιά..

Published

on

Την Δευτέρα 28/1/13 στις 6:30 το Απόγευμα – είστε όλοι και όλες καλεσμένοι μας στην Μεγάλη γιορτή βραβεύσεων του Παμπειραϊκού Κοινωνικού Ποδοσφαιρικού Ερασιτεχνικού Πειραιά.

* Η Παρουσία σας τιμά τα Σωματεία μας και την Μεγάλη Συνεισφορά τους στο Ποδόσφαιρο και στις Περιοχές τους.

* Είναι μεγάλη η Δυσκολία και οι Αγωνίες που περνάνε τα Σωματεία μας να κρατάνε ουσιαστικά ΜΟΝΟΙ τους ανοιχτή τη Παμπειραϊκή Ποδοσφαιρική Προοπτική μας.

* Τα κάνουνε όλα ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ! Παλεύουμε ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ! Χωρίς καμία ουσιαστική Βοήθεια από την Πολιτεία και Κάθε Αρμόδιο ..

* Αυτό το Τραγικό Περιστατικό , που ΕΥΤΥΧΩΣ ! Η ΘΕΑ ΤΥΧΗ προστάτευσε τον Ποδοσφαιριστή Του Αργοναύτη και δεν Θρηνήσαμε ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΑΠΩΛΕΙΑ στο ΠΟΛΥΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΕΝΟ Γήπεδο του ΣΕΦ – που από Ανάγκη ! Και μόνο Χρησιμοποιούμε και Χρησιμοποιούν τα 15 Σωματεία του Κεντρικού Πειραιά , μας υποχρεώνει ΥΠΕΥΘΥΝΑ ! Αλλά και ΔΥΝΑΜΙΚΑ ! Να μην δεχθούμε άλλη ΜΕΤΑΘΕΣΗ , στην ΑΜΕΣΗ -ΑΣΦΑΛΗ -ΠΛΗΡΗ- ανακατασκευή του!

*Μαζί με τα Απαραίτητα Μέτρα που από μεθαύριο θα συζητήσουμε θα συμφωνήσουμε και θα πάρουμε μαζί με τα Σωματεία Μας που έχουν Έδρα το Γήπεδο του ΣΕΦ – η ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ από την ΓΙΟΡΤΗ της Δευτέρας – μπαίνει ΣΕ ΔΙΑΡΚΗ και με κάθε ΜΟΡΦΗ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ για να γίνει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ! Αυτή η ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΙΚΗ ΑΝΚΑΤΑΣΚΕΥΗ του ΓΗΠΕΔΟΥ του ΣΕΦ .

* ΟΧΙ Άλλα ΛΟΓΙΑ ! Αυτό είναι το Κύριο ΝΟΗΜΑ των Βραβεύσεων της ΔΕΥΤΕΡΙΑΤΙΚΗΣ ΓΙΟΡΤΗΣ ΜΑΣ! Σας Περιμένουμε ! Να είστε ΕΚΕΙ !

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply