Connect with us

slideshow

Στα “χασομέρια” 1-0 το Αιγάλεω

Published

on

Σκληρό. καρύδι αποδείχθηκε ο Αιολικός ο οποίος γνώρισε εν τέλει την εκτός έδρας ήττα από το Αιγάλεω στις καθυστερήσεις με 1-0. Οι πρωτοπόροι του 8ου ομίλου μπήκαν δυνατά στο γήπεδο και έφτασαν κοντά στο γκολ 11′, όμως ο Δουκάκης σημάδεψε το δοκάρι της εστίας του Σουτζόγλου. Στο 50′ ο ίδιος ποδοσφαιριστής είδε το σουτ που επιχείρησε να έχει την ίδια κατάληξη, για να φτάσουμε στο 3′ των καθυστερήσεων και ο μέσος από τη Νέα Πέραμο να πάρει το. αίμα του πίσω. Συγκεκριμένα, ο 21χρονος άσος με ωραίο πλασέ νίκησε τον Σουτζόγλου και το «Σίτυ» πανηγύρισε μια μεγάλη, έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι ,νίκη. Διαιτητής ήταν ο Ψυχούλας (Εύβοιας),

ΑΙΓΑΛΕΩ (Πάρης Βάλβης): Κουρεπίνης, Κουτσοδήμος, Ταμπάκης, Ποστόλης, Δάρρας (76′ Ζωγραφάκης), Κουμπούλης, Δουκάκης, Παπαθανασίου, Μακρής, Τουρνάς, Πολυκρέτης (80′ Βουτυράς)

ΑΙΟΛΙΚΟΣ (Φώτης Κοκκινέλλης): Σουτζόγλου, Αλευράς, Μουτζούρης (90′ Μανουσάκης), Βαξεβάνης, Τσαρτσίδης, Μίχος, Πετρουζέλλης, Κροτσίδας, Γκόντζος (79′ Διονυσάτος), Μάντζιος, Παπαδόπουλος (64′ Καδής)

Κ.Παντζαρίδης

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply