Connect with us

slideshow

Mπρατσόλης: Η γιορτή της ΕΠΣ Πειραιά δεν είναι… πανηγυράκι!

Published

on

Απάντηση του προέδρου της ΕΠΣ Πειραιά Στέλιου Μπρατσόλη σε μειωτικό σχόλιο που έγινε από portal για την σημερινή (28/1) γιορτή της ΕΠΣΠ που θα γίνει στην αίθουσα “Μελίνα Μερκούρη” του ΣΕΦ.

 

“Αγαπητοί Κύριοι

Υπεύθυνοι Λειτουργίας του portal : reportaznet.blogspot.gr

Με έκπληξη Διάβασα το περιεχόμενο του θέματος ‘ το Μεγάλο Πανηγυρακι του Πειραιά ‘

Που αναρτησατε στο portal σας ,στις 27/1/13 και αναφέρεται Μειωτικα στην Μεγαλη Παμπειραικη Γιορτή Βραβευσεων Του Ερασιτεχνικού Κοινωνικού Ποδοσφαιρου – που διοργανώνει η Διοίκηση της Ενωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πειραιά αύριο Δευτέρα στις 18.30 στην Ιστορική Αίθουσα Μελινα Μερκουρη του ΣΕΦ.

Κύριοι

Με το Περιεχόμενο της Ανωτέρω Ανάρτησης δεν ‘ Βάλλεται ‘ κατα των προσπαθειων της Διοικησης της ΕΠΣΠ , Αλλα ΥΠΟΤΙΜΑΤΑΙ και τον ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΜΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ που ΒΡΑΒΕΥΕΤΑΙ ΑΥΡΙΟ , και Ταυτόχρονα ‘ Βαλλεται ‘ κατα όλων των Παμπειραικων Σωματείων μας , των 2000 αγώνων που Ετησίως Πραγματοποιούν οι Διοργανώσεις μας , και κυρίως ! Κατα των 10.000 και πλέον Ποδοσφαιριστων των Σωματείων μας – που Παίζουν Μπαλλα , Αγωνίζονται , Ματωνουν , Πρωταγωνιστούν η μη , Αλλα περιμένουν στην ετήσια Γιορτή τους ! Να παραλάβουν μαζι με το Σωματειο τους Το Ηθικό Επαθλο Βραβείο τους , που δικαιωματικά Κατέκτησαν στα Γήπεδα ! Γήπεδα για τα οποία ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ Συσωμος ο Ποδοσφαιρικός Πειραιάς Να αναβαθμιστούν , να δημιουργηθούν ΝΕΑ η να ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΟΥΝ οπως Αυτο το Πραγματι ‘ Πολυτραυματισμενο’ γηπεδο Ποδοσφαιρου του ΣΕΦ .

 

Ειδικα για το Γηπεδο Του ΣΕΦ που εχουν ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ /ελειψει αλλου/ Εδρα 15 σωματεία μας του Κεντρικού Πειραιά , Σας Γνωρίζω – γιατί προφανώς δεν ! Γνωρίζεται η εχεται αποδεχθεί αδιασταυρωτα την Παραπληροφόρηση / Παραπληροφορωντας και τους Αναγνώστες σας – οτι όχι Μόνο δεν έχουμε βραβεύσει ( ουτε βραβευουμε Αυριο ) Κανέναν! για την σημερινη του εικονα , αντιθετως εχουμε Καταγειλει ολους ! τους Αρμοδιους για την Απαράδεκτη Αθέτηση των εξαγγελιών τους – της Πλήρους ,Ασφαλούς , Συνχρονης Ανακατασκευής του .

 

Αυτο ! Το περιεχομενο ,Θα Κυριαρχήσει και Αύριο Στην Διεκδικητική ! Γιορταστική ! Εκδήλωση μας – την οποία σας καλώ , να παρακολουθησεται , να Καταγράψεται και να πληροφορησεται έγκριτα τους Αναγνώστες σας.

 

Σας καλω δε ! Στην Αυριανή Γιορτή μας και για ένα Επιπρόσθετο λόγο ..

 

Για να χειροκροτησεται Μαζι μας ! Τα 20 Παιδιά , Ποδοσφαιριστές των Σωματείων Μας που Εισήχθησαν την προηγούμενη Χρονια στα Ανώτερα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα.

 

Η ΑΞΙΑ αυτης της ΠΡΩΤΗΣ και ΚΥΡΙΑΣ ΣΗΜΕΙΟΛΟΓΙΚΗΣ μας ΒΡΑΒΕΥΣΗΣ αντανακλά φυσικα , την Διοικητικη Αθλητική Φιλοσοφία Της Διοικησης μας – Που Στοχεύει με την Εργασία της στην Ολο και μεγαλύτερη Σύνδεση του Ποδοσφαιρου μας ,Με την Γνώση , Την Ποδοσφαιρικη Επίδοση και την Προοδο των κοινωνίων της κάθε Παμπειραικης Γειτονιάς μας ολων των Πολεων και Περιοχών της Ιστορικής μας ΕΝΩΣΗΣ – που εκτεινεται απο την Αίγινα εώς τις Τσιτζιφιες τη Καλιθεας.

 

…Σας Περιμένουμε !

 

Σας Ευχαριστω ! Για την Φιλοξενία .

 

Στέλιος Μπρατσολης

Προεδρος της Ενωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πειραιά”

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply