Connect with us

slideshow

Ιδιαίτερα λαμπρή η φετινή εκδήλωση του Πειραϊκού ποδοσφαίρου (φωτο)

Το κύριο σύνθημα της εκδήλωσης ήταν « αντίπαλοι μόνο για 90’ »

Published

on

ΤΩΝ ΑΝΤΩΝΗ ΔΑΡΖΕΝΤΑ- ΦΩΤΗ ΠΕΡΙΦΑΝΗ

 

Η φετινή γιορτή του Πειραϊκού ποδοσφαίρου που διοργάνωσε η ΕΠΣΠ ξεπέρασε κάθε προσδοκία . Η κατάμεστη αίθουσα «Μελίνα Μερκούρη» κατακλύστηκε από πολλούς επισήμους, παράγοντες , διαιτητές , ποδοσφαιριστές και κυρίως από παιδιά ακαδημιών ποδοσφαίρου.

Το κύριο σύνθημα της εκδήλωσης ήταν « αντίπαλοι μόνο για 90’ »

To ανέφερε στην ομιλία του και ο πρόεδρος της ΕΠΣ Πειραιά Στέλιος Μπρατσόλης, ο οποίος μεταξύ άλλων είπε: « Το πειραϊκό ποδόσφαιρο είναι τα νέα του παιδιά. Και έχουμε θέληση και διάθεση για το μεγάλο αγώνα, ώστε να διασφαλίσουμε ένα καλό μέλλον για τους νέους. Είμαστε αντίπαλοι μόνο για 90’. Από κει και πέρα μαζί προσπαθούμε για την ανάδειξη του κοινωνικού προσώπου του ποδοσφαιρικού Πειραιά. Σαν Ένωση θα παλεύουμε πάντα για τα γηπεδικά προβλήματα, τις επιχορηγήσεις των υποδομών και φυσικά την διαιτησία πάντα σε συνεργασία με τον σύνδεσμο Διαιτητών, που αν και απουσιάζει σήμερα με δική του ευθύνη εμείς τον θέλουμε κοντά μας. Είναι κρίμα που η Πολιτεία εδώ και 50 χρόνια δεν έχει ενισχύσει τον Πειραιά με ένα καινούριο γήπεδο και δεν θα σταματήσουμε να διεκδικούμε συνταγματικά αυτά που δικαιούται το Πειραϊκό ποδόσφαιρο. Σήμερα δίνουμε το σινιάλο για να πάμε το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο ακόμα πιο ψηλά».

 

Αποθεώθηκε ο Νικοπολίδης

 

Την παράσταση έκλεψε ο πρώην άσος του Ολυμπιακού και νυν προπονητής του, Αντώνης Νικοπολίδης, που καταχειροκροτήθηκε την ώρα της βράβευσης του, μαζί με τον πρόεδρο της Σούπερ Λίγκ Γιάννη Μώραλη. Ο τελευταίος χαρακτηριστικά τόνισε « Ο Ποδοσφαιρικός Πειραιάς θα έχει πάντα την αμέριστη συμπαράσταση του Ολυμπιακού. Μπορεί να μην είμαι Πειραιώτης, αλλά όλα αυτά τα χρόνια έχω συνεισφέρει στην άνοδο του Ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου μέσω του Ολυμπιακού και θα συνεχίσουμε να είμαστε κοντά στα σωματεία».

 

 

Ποιοι παραβρέθηκαν

 

Στην χθεσινοβραδινή εκδήλωση το παρών έδωσαν :

Οι βουλευτές :Ι. Τραγάκης Αν. Νεράντζης, κ. Κατσαφάδος, Θ. Δρίτσας , Π. Μελάς. Οι πρώην υπουργοί Γρ. Νιώτης,, Ι. Διαμαντίδης, Ι. Σουμάκης.

Οι αντιπεριφερειάρχες Πειραιά Στεφ. Χρήστου και Νήσων Δ. Κατσικάρης .

Οι Δήμαρχοι : Πειραιά Βας. Μιχαλολιάκος Κερατσινίου- Δραπετσώνας Λουκάς Τζανής, Κορυδαλλού Σταύρος Κασιμάτης, Νίκαιας- Ρέντη  Γιώργος Ιωακειμίδης , Μοσχάτου ΄Ταύρου Ανδρέας Ευθυμίου, Σαλαμίνας  Γιάννης Τσαβαρής.

Οι αντιπρόεδροι των Αθλητικών Οργανισμών Πειραιά Αντ, Θεοδώρου . Καλλιθέας Γ. Μαργωμένος .

Ο περιφερειακός σύμβουλος Σπ. Σπυρίδων .ο πρόεδρος του Οργανισμού UNESCO Πειραιώς και Νήσων Γιάννης Μαρωνίτης .

Ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιά Στέλιος Μανουσάκης.

*Από τον Αθλητικό χώρο παραβρέθηκαν η ΓΓΑ Κυριακή Γιαννακίδου , ο διευθυντής του γραφείου του υφυπουργού Ι. Ιωαννίδης κ. Αγραφιώτης Ο σύμβουλος της ΕΠΟ Ν. Ανασόπουλος ,οι πρόεδροι των Ενώσεων Δυτικής Αττικής Μιχάλης Τζανόπουλος, Ανατολικής Αττικής Γ. Παπαμακάριος, Αργολίδας Ι. Αποστολόπουλος , οι παράγοντες ΕΠΣΑ Γαβρ. Παπαδόπουλος , ΕΠΣΔΑ Αργ, Οικονόμου , Γ. Ντούρος , οι πρώην παράγοντες της Ομοσπονδίας Θωμαΐδης, Τσεμπεράκης, Μουρίκης , Τσατσαρίδης, οι πρώην πρόεδροι της ΕΠΣΠ Γ. Γκαμίλης, Χρ. Μανούσος.

Από την Ομοσπονδία Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ελλάδος οι κ. Κεφαλάς Και Λιόλιος .

Από τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Ελλήνων Προπονητών οι κ. Σάββας Παπάζογλου και Ι. Καλογεράς , ο πρώην Ομοσπονδιακός προπονητής Χρήστος Αρχοντίδης.

Ο Πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Προπονητών Πειραιά Τάκης Φωστηρόπουλος και Τάκης Λουκανίδης .

Ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος του Πανελληνίου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου Σωτήρης Τριανταφύλλου και Αντώνης Αντωνόπουλος, ο πρώην πρόεδρος Παύλος Γερακάρης .

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού ΣΦΠ. Λεωνίδας Θεοδωρακάκης,

Από τους παλαιμάχους του Ολυμπιακού ήταν οι Χρήστος Ζαντέρογλου, Γιώργος Αμανατίδης, Αντώνης Γλύκας Χρήστος Καλτσάς , Γιώργος Κωττάκης.

 

 

*Την εκδήλωση άνοιξε το χορευτικό συγκρότημα συλλόγου Αρμενίων « Ναΐρη »

*Ακολούθησε χαιρετισμός του Γενικού Γραμματέα της ΕΠΣ Πειραιά Κώστα Βράκα

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply