Connect with us

slideshow

Χόρεψαν Ποντιακά στον Πυρρίχιο (φώτο)

Επιτυχής ο χορός του συλλόγου

Published

on

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος χορός του Πυρρίχιου Ασπροπύργου. Η βραδιά έλαβε μέρος το περασμένο Σάββατο στην κοσμική ταβέρνα ‘’ΟΑΣΗ’’ .Η προσέλευση του κόσμου ήταν αρκετά μεγάλη ,περίπου 200 άτομα, μεταξύ των οποίων ήταν σύσσωμο τόσο το διοικητικό συμβούλιο όσο και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας, ο δήμαρχος της πόλης κ. Μελετίου Νικόλαος ,ο πρόεδρος της Ε.Π.Σ.Δ.Α. κ. Τζανόπουλος Μιχάλης, οι αντιδήμαρχοι κ. Αλμπάντης Στυλιανός, κ. Κοσμίδης Χαράλαμπος, ο κ. Τσολερίδης Κωνσταντίνος και Τσόκας Γεώργιος, ο πρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Α. κ. Φίλης Γεώργιος, ο πρόεδρος του ΑTTICA TV κ. Προβατάς Μελέτιος, η κ. Λιάκου Αικατερίνη, η πρόεδρος του Ίκαρου Ασπροπύργου κ. Γκούμα Μαρία κ.α. Πριν την έναρξη του γλεντιού πραγματοποιήθηκε η κοπή της πίτας, αφού την ευλόγησε ο πατήρ Νικόλαος με τον τυχερό να αγνοείται. Την παράσταση έκλεψαν βεβαίως οι χοροί υπό της ποντιακής μουσικής του συλλόγου ‘ΟΙ ΑΚΡΙΤΕΣ ΤΟΥ ΠΟΝΤΟΥ’ αλλά και το ζεϊμπέκικο του προέδρου της ένωσης κ. Τζανόπουλου Μιχάλη.

 

Ο χαιρετισμός του προέδρου του Πυρρίχιου Ασπροπύργου κ. Αποστολόπουλου Χρήστου: Είμαστε ένα νεοσύστατο διοικητικό συμβούλιο, σύνθημα μας είναι κάθε Κυριακή που έχουμε ποδοσφαιρικό αγώνα να είναι μέρα εορτής. Έχουμε δώσει μια υπόσχεση στα παιδιά της ομάδας ότι θα είμαστε πάντα δίπλα τους και τους ευχαριστούμε για το ότι έχουν κάνει τον Πυρρίχιο πρώτη δύναμη στον Ασπρόπυργο. Στο διάστημα που έχουμε αναλάβει την ομάδα έχουμε φέρει τον κ. Ιωακειμίδη Γεώργιο και είναι τιμή μας ένας τέτοιος άνθρωπος να προπονεί την ομάδα μας και τον ευχαριστούμε.

 

Ο χαιρετισμός του δημάρχου της πόλης κ. Μελετίου Νικόλαου : Πραγματικά η ομάδα έκπληξη για την πόλη μας είναι ο Πυρρίχιος ο οποίος σε λίγο διάστημα απέδειξε ότι η σοβαρότητα των διοικούντων αλλά και το μεράκι αυτών που ασχολούνται με τα παιδιά απέδειξαν ότι το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο μπορεί να προσφέρει πολλά στην νεολαία της πόλης και είμαι σε ευχάριστη θέση να συνεργάζομαι με το διοικητικό συμβούλιο της ομάδας.

 

Ο χαιρετισμός του προέδρου της Ε.Π.Σ.Δ.Α. κ. Τζανόπουλου Μιχάλη: Ειλικρινά η ένωση που εκπροσωπώ οφείλει να συγχαρεί την διοίκηση και γενικά όλη την ομάδα γιατί είναι μια από τις καλύτερες ποδοσφαιρικά οικογένειες της ένωσης μας , χωρίς προβλήματα.Το να συμμετέχει μια ομάδα στην Α’ Ε.Π.Σ.Δ.Α. στο μέλλον θα είναι πολυτέλεια .Συνεχίστε έτσι ο αθλητισμός σώζει στους δύσκολους καιρούς που ζούμε ,να έχετε όλοι σας μια χρονιά γεμάτη υγεία. Να είστε καλά, πάντα επιτυχίες και καλή χρονιά να έχετε.

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply