Connect with us

slideshow

Ξύλο στο Αστέρας Κερατσινίου- Ζέα

Διεκόπη ο αγώνας μετά τις συμπλοκές

Published

on

Διακόπηκε στο 70′ ο αγώνας του Αστέρα Κερατσινίου με τον ΑΟ Ζέας και ενώ οι φιλοξενούμενοι προηγούντο 2-0 με τέρματα των Τσαλατσάνη 7′ και Κηπουρού 33′ και ενώ αγωνίζονταν από το 54′ με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Τσαλατσάνη( 2η κίτρινη) .

 

Όλα ξεκίνησαν στο 70′ όταν ο ποδοσφαιριστής του Αστέρα  Μουζακίτης αποβλήθηκε με υπόδειξη του βοηθού Πουλόπουλου επειδή έφτυσε  αντίπαλο . Ο αποβληθείς κινήθηκε προς τον βοηθό  και αφού τον έσπρωξε του είπε:« Τι δίνεις ρε βλάκα;» . Στη συνέχεια και σύμφωνα με όσα γράφει ο διαιτητής Φουρναράκης στο Φ.Α. ρίχτηκε καπνογόνο εντός αγωνιστικού χώρου ενώ άρχισαν συμπλοκές μεταξύ αθλητών . Αμέσως μετά πήδηξαν άτομα εντός του αγωνιστικού χώρου χωρίς  διακριτικά αλλά όπως αναφέρει ο διαιτητής σε όλο το παιχνίδι υποστήριζαν τον Αστέρα  οι οποίοι κτύπησαν τον ποδοσφαιριστή της Ζέας Εστυλιανίδη, ο οποίος μεταφέρθηκε στο Τζάνειο Νοσοκομείο όπου και παρέμεινε χθες βράδυ , κτυπημένος σε πολλά σημεία του σώματος του, όπως  μας είπε ο πρόεδρος του συλλόγου Μάκης Χαρμπής.

Για την τύχη του αγώνα θα αποφασίσει  η Πειθαρχική  Επιτροπή της ΕΠΣΠ.

ΑΣΤΕΡΑΣ :Σαρόγλου, Χριστοδούλου Ν.( 38′ Γκέζος) , Τσέγκας, Βασιλικός( 58′ Γραμμάτος) , Σαπαλίδης, Βουμβουλάκης, Περεντής , Μουζακίτης, Μουτζόγλου, Νικολακάκος, Γιοβανάκης

ΖΕΑ: Παλαμουτάκης, Παππάς, Κουμανάκος, Πετρολέκκας, Ατματζίδης Σ, Παραγιός, Κηπουρός, Τσαλατσάνης, Σαμιώτης, Ατματζίδης Γ. , Μεταξάς( 58′ Εστυλιανίδης)

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply