Connect with us

slideshow

Μοιρασιά στην Μάνδρα 1-1 με Πανελευσινιακό (φωτο)

Published

on

Ισόπαλο 1-1 τελείωσε το ντέρμπι της Δυτική Αττικής στον 7’ όμιλο με τον Μανδραϊκό να έχει την πρωτοβουλία και τις φάσεις στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα αλλά οι Ελευσίνιοι παίζοντας ψυχωμένα και αφού διαχειρίστηκαν έξυπνα το παιχνίδι κατάφεραν να πάρουν τον βαθμό της ισοπαλίας.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο α’ μέρος, και στο 15’ ο Κουσκουνάς πέρασε και τον Τσαλκιτζίδη αλλά το χλιαρό πλασέ που πραγματοποίησε έδιωξαν οι αμυντικοί των φιλοξενούμενων.

Στο 17’ ο Μιχελής κόντρα στη ροή του αγώνα «πάγωσε» το γήπεδο δίνοντας το προβάδισμα στους «σταχυοφόρους» μετά από γέμισμα του Ζαχαρόπουλου. Στη συνέχεια οι παίκτες του Πέτρου Ξανθόπουλου οπισθοχώρησαν γεγονός που εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο οι γηπεδούχοι.

Στο 25’ ο Κουσκουνάς σούταρε δυνατά για να αποκρούσει ο Τσαλκιτζίδης.

Στο 52′ ο Λαμπρογεώργος έφερε το ματς στα ίσια με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι 1-1.

Στο 55’ ο Κατσίκιας χάνει την ευκαιρία να βάλει την Ελευσίνα ξανά μπροστά στο σκορ αλλά η κεφαλιά που επιχείρησε βρήκε σε ετοιμότητα τον Βουτσινά. Στη συνέχεια οι «κυανόλευκοι» πίεσαν για να πετύχουν το τέρμα που θα τους έδινε το προβάδισμα και στο 71’ ο Κουσκουνάς φεύγει μόνος στην πλάτη της άμυνας των φιλοξενούμενων αλλά δεν μπορεί να νικήσει τον τερματοφύλακα στην τελική προσπάθεια.

Στο 76’ ο Ζαχαρόπουλος έχει κακό τελείωμα όταν γίνετε κάτοχος της μπάλας μετά από τραγικό λάθος των αμυντικών του Μανδραϊκού, με το 1-1 να μένει για τελικό αποτέλεσμα στον αγώνα.

 

Διαιτητής ήταν ο Ευαγγέλου (Αθηνών)

ΜΑΝΔΡΑΪΚΟΣ (Σταύρος Ψιμουλάκης): Βουτσινάς, Κωνσταντινίδης, Τσίγκρος, Παπαπαναγιώτου (46′ Ζουραβλιόφ), Ευθυμίου, Μαρής, Θάνος, Αλεξανδρόπουλος, Κουσκουνάς, Στρατάκης, Λαμπρογεώργος (61 Ξύδης)

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ (Πέτρος Ξανθόπουλος):Τσαλκιτζίδης, Μπογδάτογλου, Ευαγγέλου, (70′ Κολοβός) Παπαδόπουλος, Τερλελής, Σιδηρόπουλος, Μιχελής, Μακρίδης,Ζαχαρόπουλος, Μαλισιώβας (85′ Τύρπος), Κατσικιάς (71 Παπανικολάου)

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply