Connect with us

slideshow

«Κάθε ματς και ένα σκαλοπάτι κορυφής»

Τι λένε Χατζηαλέξης- Γκορόγιας για τον Εθνικό

Published

on

Η αήττητη διαδρομή του Εθνικού στον δεύτερο όμιλο της Α Πειραιά συνεχίστηκε με ένα εμφατικό διπλό κόντρα στον Ρέντη με σκορ 1-4… Και αν το πρώτο ημίχρονο αποδείχτηκε εξαιρετικά δύσκολο για την ομάδα του Χατζηαλέξη ,δεν συνέβη το ίδιο στο δεύτερο ημίχρονο όπου με μία απόλυτα εμφατική εμφάνιση το 1-2 έγινε 1-4..Ο κόουτς της ομάδας ,Μαργαρίτης Χατζηαλέξης και ο Λεωνίδας Γκορόγιας μίλησαν στο www.ethnikos-fc.blogspot.gr για τα συμπεράσματα τους..

Χατζηαλέξης: Στο πρώτο ημίχρονο, είναι αλήθεια ότι δυσκολευτήκαμε πάρα πολύ τόσο από τον κακό αγωνιστικό χώρο όσο και από το παιχνίδι των αντιπάλων μας, ωστόσο στη συνέχεια μπορέσαμε να βρούμε περισσότερους χώρους , παίξαμε πιο έξυπνα και εκτός από τα δύο γκολ που σκοράραμε ,δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες και το σκορ θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερο. Από κει και πέρα, εμείς δεν φεύγουμε από τον στόχο μας και προχωράμε παιχνίδι με παιχνίδι για να φτάσουμε στον τελικό μας προορισμό. Κάθε ματς είναι διαφορετικό και ένα σκαλοπάτι για την πρώτη θέση.

Γκορόγιας: Πιστεύω ότι το παιχνίδι κύλησε στα μέτρα μας και όπως ακριβώς το περιμέναμε. Σίγουρα , ο αγωνιστικός χώρος δεν ήταν και ο καλύτερος δυνατός ,όμως ακολουθήσαμε κατά γράμμα τις οδηγίες του προπονητή μας και καταφέραμε με πολύ καλή εμφάνιση στην επανάληψη να κερδίσουμε. Πλέον, δεν υπάρχει ξεκούραση για εμάς καθώς ακολουθεί το παιχνίδι με τον Αργοναύτη ,στο οποίο δεν έχουμε κανένα άλλο στόχο από το τρίποντο που θα μας φέρει ακόμα πιο κοντά στην πρώτη θέση.

 

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply