Connect with us

slideshow

Πανστρατιά για τη σωτηρία του Βύζα

Στο πλευρό του οι φίλαθλοι των Μεγάρων

Published

on

Ενθουσιασμός επικρατεί στα Μέγαρα για την δεύτερη συνεχή νίκη της ομάδας στο δύσκολο πρωτάθλημα της FOOTBALL LEAGUE. Η προσπάθεια παικτών προπονητή και διοίκησης αρχίζει να αποκτά καρπούς και διάχυτη είναι η αισιοδοξία ότι αυτές οι εμφανίσεις θα συνεχιστούν. Το καλό κλίμα που επικρατεί στους κόλπους της ομάδας ήρθε να ενισχύσει η χειρονομία επωνύμων Μεγαρέων φιλάθλων να προσφέρουν πριμ στους ποδοσφαιριστές για την νίκη τους στον κυριακάτικο αγώνα.

Η προσπάθεια συνεχίζεται σε όλα τα μέτωπα με κυριότερο το οικονομικό καθώς αυτή την εβδομάδα η διοίκηση έχει να τακτοποιήσει υποθέσεις που αφορούν χρέη παλαιοτέρων διοικήσεων σε ΙΚΑ και ΕΦΟΡΙΑ τα οποία προέκυψαν μετά από οικονομικό έλεγχο. Μετά την τακτοποίηση των χρεών η ΠΑΕ θα προβεί σε πληρωμές στους παίκτες και το επιτελείο.

Το μυαλό όλων στα Μέγαρα είναι στο προσεχές παιχνίδι με τον Θρασύβουλο το οποίο είναι εξαιρετικής σημασίας για την πορεία της ομάδας. Αναμένεται πανστρατιά από τους φιλάθλους οι οποίοι είναι αποφασισμένοι να ενισχύσουν με κάθε τρόπο την προσπάθεια για την σωτηρία της ομαδας.

 

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply