Connect with us

slideshow

Αρχίζουν τα “πρακτοριλίκια” για τα μπαράζ ανόδου

Στέλνουν “κατασκόπους” οι ομάδες

Published

on

Μετά την απόφαση της ΕΠΟ και την οριστικοποίηση των ομίλων για τους αγώνες μπαράζ ανόδου στη Γ Εθνική, τα επιτελεία των ενδιαφερομένων ομάδων πήραν φωτιά. Μπορεί οι αντιδράσεις για τον ορισμό των ομάδων Αθήνας και Πειραιά σε έναν όμιλο να πυκνώνουν, η απόφαση όμως είναι δεδομένη και οι ομάδες είναι υποχρεωμένες να κοιτάξουν μπροστά. Διοικήσεις και προπονητές έβγαλαν τα μπλοκάκια και άρχισαν να καταγράφουν τα συν και τα πλην των ομάδων που θα βρούνε απέναντί τους.

Τα πρωταθλήματα βρίσκονται στην κορύφωσή τους, σε πολλά από αυτά οι πρωταθλητές έχουν ξεχωρίσει και για το λόγο αυτό από αυτή την αγωνιστική θα αρχίσει η κατασκοπία των αντιπάλων. Προπονητές, βοηθοί προπονητών και ειδικοί απεσταλμένοι θα παρακολουθήσουν αγώνες των αντιπάλων στα μπαράζ, τους οποίους θα περάσουν από ακτινογραφία σημειώνοντας κάθε λεπτομέρεια που τους ενδιαφέρει. Ήδη έχουν βγάλει τα προγράμματα των αγώνων για να βολιδοσκοπήσουν τις ημερομηνίες που θα δουν αγωνιζόμενους τους αντιπάλους τους ενώ σημαντικό ρόλο θα παίξουν και οι πληροφορίες που θα συλλέξουν από φίλους ανθρώπων των σωματείων που έχουν δει αγώνες των αντιπάλων.

Ως γνωστόν ένας όμιλος θα αποτελείται από τις τέσσερις ομάδες Αθήνα, Πειραιά ενώ ο άλλος όμιλος στην Αττική θα αποτελείται από τους πρωταθλητές ΕΠΣΔΑ, ΕΠΣΑΝΑ, ΕΠΣ Κορινθίας και ΕΠΣ Δωδεκανήσου.

Στον Πειραιά Εθνικός και Μοσχάτο έχουν το πρώτο λόγο.

Στην Αθήνα Χαραυγιακός με Αγία Παρασκευή και Ηλιούπολη παλεύουν ενώ στον άλλο όμιλο η Δόξα Βύρωνα είναι το μεγάλο φαβορί με τον Χολαργό να την ακολουθεί σε απόσταση τριών πόντων.

Στην Δυτική Αττική , ο Άτταλος Νέας Περάμου θα κόψει λογικά πρώτος το νήμα έχοντας πίσω στους τρεις βαθμούς τον Ελευσινιακό.

Στην Ανατολική Αττική, τα πράγματα είναι στην κόψη του ξυραφιού αφού Θύελλα Ραφήνας και Ολυμπιακός Αγίου Στεφάνου είναι ισόβαθμοι και οι ενδιαφερόμενοι στα μπαράζ δεν θα ξέρουν ποιον να πρωτοκατασκοπεύσουν.

Στην Κορινθία ο ΠΑΟ Λουτρακίου προηγείται τριών πόντων του ΠΑΣ Κλένια.

Στα Δωδεκάνησα ο Φοίβος Κρεμαστής έχει ήδη ανακηρυχτεί πρωταθλητής καθώς έχει απόσταση ασφαλείας από τη δεύτερη ΑΕΡ Αφάντου 16 ολόκληρους βαθμούς.

 

 

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply