Connect with us

slideshow

Μπρατσόλης: Δεν λυγίζω, δεν υποχωρώ, δεν παραιτούμαι

Δήλωση – Καλεσμα του Προεδρου της ΕΠΣΠ κ. Στελιου Μπρατσολη

Published

on

Αγαπητοί συνάδελφοι και συναδέλφισες εκπρόσωποι των Πειραϊκών Σωματείων μελών μας.

Με αίσθημα προσωπικής και διοικητικής Ευθύνης απέναντι σας , σας καλώ να παραβρεθείτε στο συμβούλιο της Πέμπτης 4/4/13 στις 16.00 στα γραφεία μας.

Δηλώνω δυο μήνες πριν την εκλογοαπολογιστικη διαδικασία του Ιουνίου 2013 όπως καθορίζει το καταστατικό μας ,ότι κύρια προτεραιότητα μου είναι η αξιόπιστη ολοκλήρωση όλων των διοργανώσεων μας και η καθημερινή ‘ Μάχη ‘ που δίνει η Ένωση μας – για όλα τα θέματα , για όλες τις διεκδικήσεις μαs σε όλα τα επίπεδα ,όπως έκανα μαζί με τον Νίκο Ανασοπουλο στην ΕΠΟ για την ισοτιμία των Προσεχών μπαράζ ανόδου στην Γ’ Εθνική .

Δεν Λυγίζω , Δεν Υποχωρώ , δεν Παραιτούμαι από το δικαίωμα να Παλεύω και να εξαντλώ ΟΛΑ τα περιθώρια για το δίκαιο , τα δικαιώματα των Σωματείων μας και την φιλοσοφία της Ένωσης μας .

Δεν έχω κανένα δισταγμό να Παραιτηθώ απο την επιτροπή της Δ’ εθνικής της ΕΠΟ και δεν αποτελεί για εμένα επιπλέον ‘ άστρο ‘ η συμμετοχή μου σε αυτήν .

Μπροστά μας έχουμε ‘ δρόμο ‘ .. και απ’ ότι αποδεδείχθηκε..σε κάποιους συμφέρει να τα ‘ βροντήξουμε όλα ‘.. και να φύγω.. για να εχουν και άλλοθι ..

Λειτουργώ με Διοικητικό ρεαλισμό , Αποφασιστικότητα και Σχεδιασμό σε κάθε τομέα.

Ετσι θα κάνω και για το θέμα των ‘ μπαράζ ‘ με βάση τι δικαιωματικά εξυπηρετεί τα Σωματεία μας Αλλά και το Ποδόσφαιρο μας.

Η Ένωση είναι και θα παραμείνει Ισχυρή ,γιατί έχει Βάσεις , Αρχές , Αξιοπρέπεια ,ικανότητα και την δύναμη να Παλεύει κάθε μορφής διλλήματα και δυσκολίες .

Σας Περιμένω όλους την πέμπτη στην συνεδρίαση μας .

 

 

Στέλιος Μπρατσόλης

 

Πρόεδρος ΕΠΣΠ

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply