Connect with us

slideshow

Κούγιας: Ποιος είσαι μωρή πορδή Κομπότη;

Published

on

Στον ραδιοφωνικό σταθμό NovaΣΠΟΡ FM μίλησε ο γνωστός ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας και αναφέρθηκε στον διαιτητή Δημητρόπουλο, ο οποίος ήταν «άρχοντας» της αναμέτρησης της Παναχαϊκής με τον Ολυμπιακό και καταλόγισε το αμφισβητούμενο πέναλτι υπέρ της Βέροιας στον αγώνα με την Κέρκυρα την Κυριακή (31/03) καθώς επίσης για τον πρόεδρο του Λεβαδιακού κ.Κομπότη και τον Άρη . Διαβάστε τι είπε

 

«Ο Δημητρόπουλος καθόρισε την τύχη δυο ομάδων στο χτεσινό ματς. Ο Τσακογιάννης δεν μιλάει για τον Δημητρόπουλο στο τηλέφωνο στις κασέτες της ΕΥΠ; Τον καλεί ο αθλητικός δικαστής τον Δημητρόπουλο, τον διαγράφει, αλλά στην επιτροπή εφέσεων τον δικαιώνουν και μετά τον προάγουν», ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Κούγιας και πρόσθεσε: «Δεν δικαιολογείται να διακόψεις στο 89’ το ματς όταν έπεσαν 3 μπουκαλάκια μακριά από τον επόπτη. Αυτοί κατά 99,9% παίζουν παράνομο στοίχημα. Μετά το ματς τον τιμωρεί ο Σαρρής αλλά τον επαναφέρουν μετά από μερικές μέρες. Ποιος τον επιλέγει να σφυρίζει; Ο αθλητικός εισαγγελέας που ακούει και διαβάζει, όλα αυτά δεν μπορεί να τα συνθέσει;».

 

Όσο για τα όσα φέρεται να είπε εις βάρος της ΑΕΚ ο Γιάννης Κομπότης, σχολίασε: «Ποιος είσαι ρε Κομπότη που θα ρίξεις την ΑΕΚ; Ποιος είσαι μωρή πορδή; Με τον Γκαγκάτση και τον κάθε Γκαγκάτση; Σαν άνθρωπος συμπαθέστατος αλλά στο ποδόσφαιρο είναι κακοποιός».

 

Ενώ για την κατάσταση στον Άρη είπε: «Διαβάζω ότι στο ημίχρονο του Βέροια – Άρης μπήκε στα αποδυτήρια των διαιτητών ένας άσχετος άνθρωπος, ο πρόεδρος της ΕΠΣ. Ο Άρης δεν αντέδρασε καθόλου. Ο Άρης είναι με το ένα πόδι στη Β’ Εθνική. Έχουν συμβεί μια σειρά διαιτησιών εις βάρος του Άρη».

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply