Connect with us

slideshow

Μπρατσόλης: Δώστε ασφαλές ΣΕΦ στα παιδιά του Πειραιά

Μίλησε με σκληρή γλώσσα σε σύσκεψη στον Πειραιά

Published

on

Άστραψε και βρόντηξε ο πρόεδρος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πειραιά, Στέλιος Μπρατσόλης σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε από την Περιφέρεια Πειραιά, το πρωί της Τετάρτης, για τα έργα βελτίωσης που χρειάζεται το γήπεδο ΣΕΦ.

Αφήνοντας κατά μέρος τις «ευγένειες», ο κ Μπρατσόλης, παρουσία αντιπεριφερειαρχών και εκπροσώπων σωματείων, μίλησε με σκληρή γλώσσα για την ανάγκη που έχουν οι ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές του Πειραιά να αγωνίζονται σε ασφαλές ΣΕΦ.

« Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια» είπε ο κ Μπρατσόλης σε κάποια στιγμή της σύσκεψης που διήρκεσε μιάμιση ώρα και πρόσθεσε: « Καλώ τον Υπουργό Παιδείας κ Αρβανιτόπουλο, τον υφυπουργό Αθλητισμού κ Ιωαννίδη και τη ΓΓΑ να δηλώσουν απλά και ξεκάθαρα, εάν η νέα αγωνιστική χρονιά 2013-14 θα ξεκινήσουν αγώνες στο ίδιο τραυματισμένο γήπεδο ή θα επιτελέσουν το χρέος τους προς τα παιδιά του Πειραιά και θα βρουν τον τρόπο να φτιαχτεί μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2013 το ΣΕΦ;»

Ο κ Μπρατσόλης τόνισε ότι «είναι ώρα πράξεων» και «αλλαγής σελίδας» στους αγωνιστικούς χώρους των γηπέδων του Πειραιά ενώ σε παρατήρηση ότι ανέβασε τους τόνους της κριτικής λόγω προεκλογικής περιόδου στην Ένωση Πειραιά τόνισε χαρακτηριστικά: « Το κριτήριο για μένα δεν είναι ο προεκλογικός αγώνας αλλά η διεκδίκηση ενός ασφαλούς γηπέδου. Όπως είμαι αισιόδοξος ότι μαζί με τα Σωματεία θα «κερδίσουμε» το ΣΕΦ, έτσι είμαι αισιόδοξος και για το κριτήριο των Πειραϊκών Συλλόγων στις εκλογές του Ιουνίου».

Στη σύσκεψη αποφασίστηκε η συγκρότηση επιτροπής που θα διεκδικήσει να δοθεί ασφαλές ΣΕΦ στα παιδιά του Πειραιά. Στην επιτροπή συμμετέχουν εκτός από τον κ Μπρατσόλη, ο αντιπεριφερειάρχης κ Χρήστου, ο πρόεδρος του Εθνικού κ Αγγελόπουλος και ο κ Σίνος εκ μέρους του Αργοναύτη.

Στη σύσκεψη πήραν μέρος οι κκ : Χρήστου (αντιπεριφερειάρχης Πειραιά, Αθανασιάδης (αντιπεριφερειάρχης ΕΣΠΑ), Αξαρλής (εκ μέρους του Περιφερειάρχη κ Σγουρού), Ροβολής (ΣΕΦ), Μπρατσόλης (πρόεδρος ΕΠΣΠ) και εκπρόσωποι περίπου δέκα σωματείων του Πειραιά.

Ρεπορτάζ: Λάμπρος Πέγκος

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply