Connect with us

slideshow

Στέλιος Μπρατσόλης: Ευχαριστούμε ! Για το Ενδιαφέρον σας…

Published

on

Επιστολή απάντηση στην ανακοίνωση του Νέου Ποδοσφαιρικού Πειραιά έδωσε στην δημοσιότητα ο πρόεδρος της Ένωσης Πειραιά κ. Στέλιος Μπρατσόλης. Αναλυτικά αναφέρει:

* Είχα την Σχετική Αίσθηση…ότι οι ‘ Πολλά Υποσχόμενοι ‘ Νηφάλιοι ‘Νέοι Σωτήρες του Ποδοσφαιρικού Πειραιά ‘ δεν θα έδειχναν Κομπασμό ,αλλά Περίσκεψη ανάλογη και αντίστοιχη του ρόλου που επιζητούν..

* Τους ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ! για το Αυθεντικό ενδιαφέρον τους και την σαφή καταδίκη , αυτών – όποιοι και αν είναι – που βανδάλισαν τα Γραφεία – Έδρα της Ένωσης μας τα ξημερώματα της Μεγάλης Παρασκευής .

* Η Πραγματικότητα λέει ότι το σπίτι των Σωματείων μας , μέσα στο τελευταίο διάστημα των 7 μιση μηνών , δέχθηκε τρεις Επιδρομικές Επιθέσεις από κάποιους που σκοπεύουν να κάνουν Κακό και μόνον Κακό στο Παμπειραικο μας Ποδόσφαιρο .

* Προσθέτω δε επιπλέον τις καταστροφές και βανδαλισμούς που δέχθηκε το διπλανό με την Ένωση πολυτραυματισμένο Γήπεδο του ΣΕΦ – που μας ανάγκαζε κάθε φορά , απευθυνόμενοι παντού να το αποκαθιστούμε .

* Το ποιοι είναι αυτοί , γιατί τα έκαναν , αν οι εγκληματικές πράξεις τους συνδέονται μεταξύ τους η ποιες ήταν οι προθέσεις τους , θα το βρουν η αστυνομία οι ανακριτικές και υπεύθυνες υπηρεσίες τους .

*Οι Συμμετέχοντες στο Ποδόσφαιρο του Πειραιά , θυμούνται και άλλες τέτοιες εγκληματικές πράξεις που συνέβησαν στη ‘ παλιά Ένδοξη..μετά Αλεξανδρούπολη Εποχή ..’ όταν δυο εμπρησμοί ,επί διοικήσεως του αειμνήστου Παναγιώτη Σαλπέα , κατέστρεψαν το Αρχείο της Ένωσης μας.

* Όσον αφορά κκ. τα περί ‘ Μετανοίας μας’ ..μπας και μας δοθεί ‘ χάρις ‘ η Άφεση Αμαρτιών , μας Θυμίζουν τα διαγγέλματα : ‘ ..διότι δεν συνεμορφώθειν προς τας Υποδείξεις ..’

* Ελπίζουμε δε επίσης ότι εσείς οι

* Αψεγάδιαστοι ..Κριτές και Δικαστές μας..να μας αναγνωρίσετε τουλάχιστον.. το Ελαφρυντικό του ‘ Προτερου Εντίμου Βίου ‘…

* Ε κάτι είναι κ’ Αυτό…θα αποδείξετε έτσι – εκτόs των άλλων Αδιαμφισβήτητων Προσόντων σας ..- και ! την Μεγαλοψυχία σας..

* Δηλώνω Υπεύθυνα σε όλα τα Σωματεία μας , ότι με την απαιτουμένη καθημερινή Εργασία , Σοβαρότητα και Στιβαρότητα , Συνεχίζουμε την διεκδίκηση για τα δικαιώματα του Παμπειραικου Κοινωνικού Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου μας.

* Αυτό θα κάνουμε μέχρι τις Ενωσιακές εκλογές του Ιούνιου 2013.

* Το ίδιο θα εξακολουθήσουμε Πολαπλασιαστικά να Κάνουμε , με την Εμπιστοσύνη τους και στην Νέα Διοικητική Θητεία μας .

Στέλιος Μπρατσόλης

 

Προεδρος Ε.Π.Σ.Π.

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply