Connect with us

slideshow

H Θύελλα την άνοδο 2-0 τον ΠΑΟ Λουτρακίου (φωτο)

Published

on

Η Θύελλα Ραφήνας επικράτησε 2-0 του ΠΑΟ Λουτρακίου και πανηγυρίζει την άνοδο  στην Γ’ Εθνική κατηγορία για πρώτη φορά στην ιστορία της .

Στο πρώτο μέρος ο ΑΟΛ ξεκίνησε  δυνατά στο παιχνίδι, πίεσε τους γηπεδούχους ασφυχτικά με σκοπό να αιφνιδιάσει και να φτάσει στο γκολ, που ήταν και το ζητούμενο καθώς ήθελε μόνο νίκη για να κατακτήσει την  άνοδο. Οι γηπεδούχοι φάνηκαν να έχουν σαν πρώτο μέλημα τους το «μηδέν στην άμυνα» και όταν παρουσιαστεί η ευκαιρία να κτυπήσουν στην κόντρα.

Στο 16’ οι «οράνιε» διαμαρτυρήθηκαν έντονα για πέναλτι σε χέρι των αμυντικών της Θύελλας με τον ρέφερι Σκουλά να είναι κοντά στην φάση και να δείχνει να συνεχιστεί το παιχνίδι.

Στο 21’ ο Αποστολάκης σούταρε από κοντά χωρίς να βρει το στόχο και στο 32’ σειρά είχε ο Χαρακτίδης για τους γηπεδούχους να εκτελεί φάουλ με τον πορτιέρο των φιλοξενούμενων να στέλνει την μπάλα με απόκρουση στο οριζόντιο δοκάρι και στην συνέχεια κόρνερ.

Στο 24’ ο διαιτητής του αγώνα με αφορμή κροτίδα που έπεσε στον πάγκο των γηπεδούχων από φίλους της ομάδας του Λουτρακίου, «μάζεψε» στο κέντρο του γηπέδου τους βοηθούς του απειλώντας να διακόψει το ματς. Με την παρέμβαση παραγόντων του ΑΟΛ και της αστυνομίας το παιχνίδι συνεχίστηκε δύο λεπτά αργότερα.

Στο 39’ και πάλι ο Αποστολάκης χάνει την ευκαιρία να σκοράρει αλλά το σουτ που επιχείρησε έφυγε ελάχιστα άουτ από το κάθετο δοκάρι του Κατσιούλη.

Στο 43’ μίλησε ο Χαρακτίδης..

Οι γηπεδούχοι 2 λεπτά πριν το σφύριγμα του ρέφερι για την ανάπαυλα κέρδισαν φάουλ έξω από την περιοχή του Μπέκου, εκτέλεσε άψογα ο Χαρακτίδης με την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα των «Οράνιε» και το γήπεδο να παίρνει «φωτιά» (1-0)

Στο δεύτερο μισό του αγώνα η Θύελλα έλεγξε τον ρυθμό και ήταν αυτή που δημιούργησε τις ευκαιρίες. Ευτύχησε άλλωστε να βλέπει τον ποδοσφαιριστή των αντιπάλων Μαυρέλη να παίρνει τον δρόμο για τα αποδυτήρια με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 70’.

Στο 78’’ μετά από κόρνερ και λάθος απόκρουση του Παινέση η μπάλα κατέληξε για δεύτερη φορά στα δίχτυα του Μπέκου πραγματοποιώντας το τελικό 2-0, σκορ που έφερε την ομάδα της Ραφήνας να αγωνίζεται την νέα περίοδο στην Γ’ εθνική κατηγορία

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο 80’ και μετά από νέα ρίψη αντικειμένων μέσα στον αγωνιστικό χώρο από τους οπαδούς των «οράνιε» ο διαιτητής Σκουλάς διέκοψε εκ νέου το ματς αυτή την φορά οδηγώντας τους βοηθούς του στα αποδυτήρια για να επανέλθει στον αγωνιστικό χώρο πέντε λεπτά αργότερα.

 

Διαιτητές Σκουλάς, Πετρόπουλος – Τσίγγινες (Θεσσαλίας).

ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ : Κατσιούλης, Μπαξεβάνης( 66’ Προδρόμου), Ντόσκας( 56’ Οικονόμου) , Σότα, Τασσόπουλος, Γεραγωτσέλης, Χαρακτίδης, Τσέλιος , Μουτζάκας, Κατσούγκρης, Αποστολάτος (70’ Λάμπρου)

ΠΑΟΛ: Μπέκος, Τσουμάνης(46’ Μπάρμας), Γκαρμίρης, Τσώκος, Μαυρέλης, Σπέτσης(56’ Κάλλας), Αντωνίου, Ζερβός, Δημάκης (63’ Βουτσινάς), Αποστολάκης , Παινέσης

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply