Connect with us

slideshow

Ηλυσιακός: Μεταγραφών συνέχεια

Τον 21χρονο κεντρικό αμυντικό και άλλους δυο νεαρούς παίκτες απέκτησε η ομάδα του Ζωγράφου!

Published

on

Του Κυριάκου Παντζαρίδη

Η αποχώρηση του Γιώργου Ξένου δημιούργησε προβληματισμό στις τάξεις του Ηλυσιακού αφού ο χαρισματικός κεντρικός αμυντικός αποτελούσε τα τελευταία χρόνια εγγύηση όσον αφορά στην γραμμή των μετόπισθεν. Ωστόσο, οι άνθρωποι των «κιτρινόμαυρων» φρόντισαν να καλύψουν το κενό του έμπειρου άσου με την απόκτηση του Θανάση Αγγελίνα ο οποίος χθες βρέθηκε στα γραφεία του συλλόγου και υπέγραψε συμφωνητικό συνεργασίας για ένα χρόνο. Ο 21χρονος στόπερ, ο οποίος διακρίνεται για τη μαχητικότητα και το πάθος του, αποκτήθηκε από τον ΑΟ Τρικάλων στον οποίο αγωνιζόταν από το Γενάρη του 2013. Παράλληλα, έχει προσφέρει για δυο χρόνια τις υπηρεσίες του στον Οικονόμο Τσαριτσάνης (Γ’ Εθνική), ενώ έχει περάσει από τα τμήματα υποδομής της ΑΕΚ και της ΑΕΛ. Να σημειωθεί ότι ο Θανάσης Αγγελίνας τη νέα σεζόν θα συνυπάρξει συμπαίκτης με τον αδερφό του, Δημοσθένη.

Αγγελίνας: «Το ήθελα πολύ»

Ο Κυριάκος Παντζαρίδης λίγα λεπτά μετά την επικύρωση της συμφωνίας επικοινώνησε με το τελευταίο -χρονικά- μεταγραφικό απόκτημα του Ηλυσιακού όπου στις πρώτες δηλώσεις τόνισε: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος από αυτή την εξέλιξη. Το ήθελα πολύ και ευχαριστώ τον προπονητή για το ενδιαφέρον που έδειξε προς το πρόσωπο μου . Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο και εύχομαι η ομάδα να πετύχει τους στόχους της». Σε σχετική ερώτηση, εάν η γνώμη του αδερφού του, Δημοσθένη, έπαιξε ρόλο στην απόφαση του, ο νεαρός άσος υπογράμμισε: « Μίλησα μαζί του και μου είπε τα καλύτερα τόσο και για τον προπονητή και τους παίκτες όσο και για το κλίμα που υπάρχει στην ομάδα. Η γνώμη του σαφώς και έπαιξε σημαντικό ρόλο».

Επένδυση με Ευσταθόπουλο-Γουργιώτη

Συγχρόνως, σε δυο προσθήκες νεαρών ποδοσφαιριστών προχώρησε ο Ηλυσιακός καθώς συμφώνησε με τους Γιώργο Ευσταθόπουλο και Στέφανο Γουργιώτη. Ο πρώτος είναι 16 χρονών, μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως αμυντικός μέσος και αποκτήθηκε από τον Εθνικό Αστέρα. Ο Γουργιώτης είναι 18 χρονών, μπορεί να αγωνιστεί στον χώρο του κέντρου και την περσινή σεζόν συγκαταλεγόταν στο δυναμικό του ΑΟ Γλυφάδας. Εν τω μεταξύ, με ανακοίνωση που εξέδωσε ο ιστορικός σύλλογος στην επίσημη ιστοσελίδα του, ευχαριστεί την εταιρία ΕΤΕΚΑ- Ι.Τσιριγώτη, της οποίας το λογότυπο θα αναγράφεται στις εμφανίσεις των «κιτρινόμαυρων» την ερχόμενη περίοδο. Αναλυτικά, η ανακοίνωση: «Με ιδιαίτερη χαρά σας ανακοινώνουμε ότι ΑΡΓΥΡΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ στην επίσημη εμφάνιση της ποδοσφαιρικής ομάδας για την αγωνιστική περίοδο 2013-14 θα είναι η εταιρία ΕΤΕΚΑ – Ι. ΤΣΙΡΙΓΩΤΗΣ. Τόσο η Διοίκηση όσο και ο πρόεδρος του Δ.Σ. Διονύσης Λιονάκης προσωπικά εκφράζουν τις θερμές ευχαριστίες τους προς τα αδέλφια Ιωάννη και Παναγιώτη Τσιριγώτη για την εμπιστοσύνη τους και την προσφορά τους στην ομάδα μας».

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply