Connect with us

slideshow

Ηλυσιακός: Επιστροφή Κάμπα

Published

on

Του Κυριάκου Παντζαρίδη

Παρά το γεγονός ότι η ηλικία του είναι προχωρημένη, η διοίκηση του Ηλυσιακού θεώρησε ότι είναι σε θέση να βοηθήσει την ομάδα στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Άλλωστε, το παρελθόν του στους «κιτρινόμαυρους» μόνο ωραίες αναμνήσεις είχε αφήσει στους φίλους του συλλόγου. Η εμπειρία του, η αγάπη του για την ιστορική ομάδα του Ζωγράφου, αλλά και το χάρισμα που διαθέτει απέναντι στους αντίπαλους αμυντικούς και τα αντίπαλα δίχτυα έκανε τους ανθρώπους του σωματείου να τον εντάξουν στο ρόστερ του σωματείου. Ο λόγος για τον πολύπειρο επιθετικό, Ηλία Κάμπα ο οποίος αποφάσισε να κρεμάσει ποδοσφαιρικά του παπούτσια στην ομάδα της καρδιάς του. Ο 40χρονος παικταράς με την εμπειρία του θα προσδώσει ποιότητα στην γραμμή κρούσης του συλλόγου έχοντας δίπλα ταλαντούχους παίκτες. Το βιογραφικό που διαθέτει αποδεικνύει πως ο Κάμπας αποτελεί έναν από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές που έχει αγωνιστεί τα τελευταία χρόνια στην Β’ Εθνική. Οι επιδόσεις του ειδικότερα με τα χρώματα του Ηλυσιακού ήταν φανταστικές και γι αυτό άλλωστε κάθε χρονιά βρισκόταν στο στόχαστρο αρκετών ομάδων από τη Σούπερ Λιγκ. Ακόμη, τα 96 και πλέον τέρματα που έχει πετύχει με τη φανέλα των «κιτρινόμαυρων» δείχνουν ότι πρόκειται για ένα ποδοσφαιριστή που αποτελεί σήμα-κατατεθέν για το σύλλογο του Ζωγράφου.

Κάμπας: «Έχω συνδεθεί συναισθηματικά με τον Ηλυσιακό»

Αμέσως μετά τη συμφωνία ανάμεσα στις δυο πλευρές ο Ηλίας Κάμπας παραχώρησε δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου τονίζοντας χαρακτηριστικά: «

«Πρωταρχική μου επιδίωξη ήταν να επιστρέψω στον Hλυσιακό, αφού είναι η ομάδα με την οποία έχω συνδεθεί συναισθηματικά. Ευχαριστώ τη διοίκηση και τους οπαδούς της ομάδας και υπόσχομαι πως για όσο θα φορώ τη φανέλα της θα κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου για πολλές επιτυχίες. Τέλος, καλώ προσωπικά τον κόσμο του Ηλυσιακού να στηρίξει έμπρακτα την προσπάθεια που κάνει ο κ. Διονύσης Λιονάκης και οι συνεργάτες του.»

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply