Connect with us

slideshow

Εθνικός Αστέρας: Φιλικών συνέχεια

Published

on

Η προετοιμασία του Εθνικού Αστέρα συνεχίζεται και το τεχνικό επιτελείο προγραμματίζει συνεχώς φιλικές αναμετρήσεις που αποσκοπούν στο μοντάρισμα της ομάδας. Στο πλαίσιο αυτό, το ιστορικό σωματείο το Σάββατο θα αντιμετωπίσει στις 18.00 τον Μικρασιατικό και την Κυριακή την ίδια ώρα θα παίξει απέναντι στο Γαλάτσι. Μέχρι την Παρασκευή θα έχει αποφασιστεί σε ποια γήπεδα θα λάβουν χώρα οι συγκεκριμένες αναμετρήσεις. Συγχρόνως μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα συνεχιστούν οι δοκιμές ποδοσφαιριστών αναφορικά με την ενίσχυση του ρόστερ. Μάλιστα, εάν το τεχνικό επιτελείο διαπιστώσει πως κάποιος παίκτης εξ αυτών είναι σε θέση να βοηθήσει την ομάδα, τότε θα εισηγηθεί στην διοίκηση την απόκτηση του.

 

Σάννης: «Υψηλοί οι στόχοι μας»

 

Από εκεί και πέρα, τεχνικό επιτελείο, ποδοσφαιριστές και διοίκηση έχουν θέσει υψηλά τον πήχη ενόψει της νέας χρονιάς και αυτό αντικατοπτρίζεται και από τις δηλώσεις που παραχώρησε στον Κυριάκο Παντζαρίδη ο προπονητής της ομάδας, Ανδρέας Σάννης ο οποίος τόνισε: «Βρισκόμαστε σε μια ομάδα με μεγάλη ιστορία. Αυτό και μόνο μας αναγκάζει να θέσουμε υψηλούς στόχους και πάνω σε αυτό το πλαίσιο θα κινηθούμε. Το τι θα πετύχουμε θα το δούμε. Θα είμαστε στα υψηλά στάνταρ απαιτήσεων του Εθνικού Αστέρα. Σκοπός είναι να ξαναφτιάξουμε μια ανταγωνιστική ομάδα η οποία σε βάθος χρόνου θα επιστρέψει εκεί που ανήκει. Φυσικά, το έργο μας έχει αυξημένο δείκτη δυσκολίας αφού η ομάδα έχει να αγωνιστεί ένα χρόνο και δεν είχε κάποιο σταθερό κορμό. Παρ’ όλα αυτά οφείλουμε να προσπαθήσουμε»

 

Πήρε Φουρνάρη

 

Παράλληλα, ακόμη μια μεταγραφή πραγματοποίησε η ομάδα της Καισαριανής εντάσσοντας στο δυναμικό της τον 21χρονο αριστεροπόδαρο αμυντικό, Στέφανο Φουρνάρη. Ο παίκτης την περσινή σεζόν άνηκε στο δυναμικό του Βύζαντα Μεγάρων ενώ το τελευταίο διάστημα μετείχε στις προπονήσεις των ”κόκκινων”

 

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply