Connect with us

slideshow

Ιωνικός: Ηττήθηκε αλλά άρεσε

Published

on

Φιλική ήττα για τον Ιωνικό από τον Αχαρναϊκό στο Δημοτικό στάδιο της Φυλής στο τρίτο φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας της ομάδας της Νίκαιας. Παρά την ήττα η ομάδα του Μάρκου Δήμου κέρδισε και πάλι τις εντυπώσεις αφήνοντας απόλυτα ικανοποιημένους τους φίλους της που έκαναν αισθητή την παρουσία τους στο γήπεδο της Φυλής.

 

Ο Ιωνικός διατήρησε τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα για πάνω απο 60 λεπτά πέτυχε γκολ που ακυρώθηκε ως οφ σάιντ ενώ δημιούργησε μέγαλες ευκαιρίες ιδιαίτερα στο πρώτο δεκαπεντάλεπτο του δεύτερου ημιχρόνου.

 

Και σε αυτό το παιχνίδι ο Μάρκος Δήμος χρησιμοποίησε δύο διαφορετικές ενδεκάδες θέλοντας αφ´ ενος να δώσει την ευκαιρία σε όλους τους ποδοσφαιριστές να αγωνιστούν απο ένα ημίχρονο και αφετέρου να μην καταπονηθούν αφου η προετοιμασία της ομάδας συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς.

 

Στο πρώτο 45λεπτο οι φάσεις στις δύο εστίες ήταν ελάχιστες με τις αντίπαλες ομάδες να δίνουν βάρος στην αμυντική λειτουργία.

Με τον Κουμουλίδη στο 56´ και τον Μακρή στο 70ο λεπτό άγγιξε το γκολ ο Ιωνικός με τον τερματοφύλακα Παγούδη του Αχαρναικου να αντιδρά και στις δυο περιπτώσεις με τρόπο εντυπωσιακό διατηρώντας ανέπαφη την εστία του. Στο 74´ ο Σάννον έκλεψε την μπάλα , γύρισε στο πρώτο δοκάρι στον Ιγκορ Μιρτσέτα ο οποίος από κοντά έκανε το 1-0. Ηταν η μια και μοναδική περίπτωση που η ομαδα του Μενιδίου απείλησε την εστία του Μακρυωνίτη.

 

Στο 77´ ο Χρυσάφης σούταρε με δύναμη στοχεύοντας την αριστερή γωνιά του Παγούδης ο οποίος και πάλι απομάκρυνε με τροπο εντυπωσιακό.

 

Στο 69´ ο μέσος του Ιωνικού Μπουλούλης δέχτηκε δυνατό χτύπημα στο αριστερό του πόδι έγινε αλλαγή και σήμερα θα υποβληθεί σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος που αντιμετωπίζει.

 

Σε ένα ακόμη παιχνίδι του ο Ιωνικός πιστοποίησε ότι βρικσκεται σε πολυ καλό δρόμο και δικαιολογημένα θεωρείται απ´ο τις ομάδες φαβορί για την άνοδο στη Β´ Εθνική κατηγορία.

 

Δηλώσεις προπονητών :

 

Γιώργος Στράντζαλης (Αχαρναϊκός): ” Είχαμε τριάντα καλά λεπτά στο δεύτερο ημίχρονο ο και και πέρα προβληματίστηκα απο την εμφάνιση της ομάδας στο πρώτο ημίχρονο, βρισκόμαστε σε στάδιο που προσπαθούμε να βρούμε ρυθμό ενώ φαίνεται ότι μας λείπει και η αυτοσυγκέντρωση για αν βγάλουμε στον αγώνα αυτά που κάνουμε στις προπονήσεις”.

 

Μάρκος Δήμος (Ιωνικός): Ηταν ένα ακόμη τεστ με πολλά χρήσιμα συμπεράσματα που θα μας βοηθήσει να παρουσιαστούμε καλύτεροι στη συνέχεια . Αντιμετωπίσαμε ένα δυνατο αντίπαλο σε παιχνίδι με δύσκολες όλη του ανέμου καιρικές συνθήκες και είδαμε ότι η ομάδα ανταποκρίθηκε πολυ καλά. Είμαι αρκετά ικανοποιημένος απο τα παιδιά αλλά με ανησύχησε ο τραυματισμός του Μπουλούλη. Ελπίζω ότι δεν αθώα είναι κατι σοβαρό ώστε αν μη χάσει προπονήσεις σε αυτή τη κρίσιμη φάση προετοιμασίας που βρισκόμαστε”.

 

Αχαρναϊκος (προπον.Γιώργος Στράντζαλης): Βασιλειάδης (46′ Παγούδης), 85′ Παπαχριστόπουλος), Παραράς (69′ Μαγγίνας), Δημόπουλος (46’Μιρτσέτα), Προβατίδης (78’Παπαδόπουλος), Νιάρος (82 Χριστόπουλος), Ανδράλας, Αθανασόπουλος (46’Μωϋσιάδης), Παπαναστασίου,(46′ Σικαλιάς), Νεόφυτος (57′ Ντάλας), Καλογερόπουλος (73′ Μακρυγιαννης), Σάνον

 

Ιωνικός Α’ ημιχρόνου: Μπαμπανιώτης, Καμβύσης, Τσακίρης, Νικολακόπουλος, Δημητρίου, Σιμιτζής, Βασιλείου, Κατσαβριάς, Σκαφτούρος, Πολυχρόνης, Μπεκατώρος.

 

Ιωνικός Β’ ημιχρόνου: Μακρυωνίτης, Ατματσίδης, Κουλακάρης, Σταμπούλογλου, Μαργιόλης, Παπασπύρος, Χρυσάφης, Μπουλούλης, Κουμουλίδης, Μπερνιδάκης, Μακρής, Κωττάκης.

 

Διαιτητής: Σπύρος Σταθόπουλος

Βοηθοί: Στράτος Σαββόγλου, Μιχάλης Δημόπουλος (Συνδέσμου Δυτικής Αττικής)

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply