Connect with us

slideshow

Ιωνικός: Το φιλικό με τον Ατρόμητο στο επίκεντρο…

Συνέντευξη του Μιχάλη Νικολακόπουλου .

Published

on

Το ενδιαφέρον του Ιωνικού στρέφεται πλέον στο φιλικό της Τετάρτης με τον Ατρόμητο που είναι το προτελευταίο της προετοιμασίας και θα αποτελέσει την πρόβα τζενεράλε για την ομάδα του Μάρκου Δήμου.

Απέναντι σε ένα αντίπαλο με Ευρωπαϊκο προφίλ ο Ιωνικός θέλει να δοκιμάσει τις δυνάμεις του αλλά και να συνεχίσει τη σειρά των εξαιρετικών εμφανίσεων που πραγματοποιεί σε αυτή τη φάση της προετοιμασίας.

Για την μέχρι τώρα πορεία του Ιωνικού, τις προσωπικές του φιλοδοξίες άλλες και το επικείμενο μεγάλο φιλικό της Τετάρτης με τον Ατρόμητο μίλησε στο ionikosfc.gr ο 19χρονος κεντρικός αμυντικός Μιχάλης Νικολακόπουλος.

Ο νεαρός οπισθοφύλακας που ξεκίνησε την καριέρα του στις ακαδημίες του Παναθηναϊκο για να συνεχίσει στην Κ20 του Ατρομήτου, έχει ήδη δώσει δείγματα του αδιαμφισβήτητου ταλέντου του και αποτελεί ακόμη μια χρυσή υποθήκη στην ομάδα που χτίζει ο Μάρκος Δήμος.

“Στον Ιωνικό φέτος γίνεται μια εξαιρετική δουλειά. Εχουμε την τύχη να δουλεύουμε με ένα πολύ ικανό προπονητή που έχει επιλέξει νέα παιδιά μαζί με μερικούς έμπειρους παίκτες που μπορούν να δώσουν ώθηση στους νεότερους. Επιμένει πολύ πάνω στην αμυντική λειτουργία και ζητά από την ομάδα πρώτα να κρατά πίσω το μηδέν. Αυτό μας το είχε διδάξει και πέρυσι στην Κ20 του Ατρομήτου όπου η ομάδα μας τελείωσε το πρωτάθλημα μόλις με 12 γκολ παθητικό .

 

Ο Ιωνικός έχει ήδη δείξει δείγματα της ποιότητας που έχει ως ομάδα, και πιστεύουμε οτι θα το αποδείξουμε και στο πρωτάθλημα όπου δεν το κρύβουμε πως ο στόχος μας είναι η πρώτη θέση. Εχουμε πολύ καλη ομάδα και θα τα καταφέρουμε.

Εχουμε την τύχη να βρισκόμαστε σε μια ομάδα με οργάνωση και εγκαταστάσεις σε επίπεδο Σούπερ Λιγκ, και όλοι οι παίκτες αισθανόμαστε τυχεροί και υπερήφανοι που παίζουμε στον Ιωνικό.

 

Βρισκόμαστε πλέον πριν από το προτελευταίο φιλικό καθώς την Τετάρτη θα υποδεχθούμε στο γήπεδό μας τον Ατρόμητο μια ομάδα με ευρωπαϊκές παραστάσεις και πρωταγωνιστικούς στόχους στη Σούπερ Λιγκ.

Δεν θα μπούμε φοβισμένοι στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Θα παίξουμε όπως μας πει ο προπονητής και ότι βγει .Το αποτέλεσμα δεν έχει τόση σημασία σε τέτοια παιχνίδια όσο το να κάνουμε μια ακόμη πολύ καλή εμφάνιση και να δώσουμε το καλύτερο στον κόσμο μας και να ευχαριστήσουμε τον προπονητής μας.

Η προσωπική μου φιλοδοξία είναι να παίξω στην Σούπερ Λιγκ , δεν θέτω στόχους για μεταγραφή στο εξωτερικό, μου αρκεί να αγωνιστώ σε επίπεδο Σούπερ Λιγκ και πάνω σε αυτή τη φιλοδοξία επίκεντρώνω την προσπάθεία μου.”

Η Διοικούσα Επιτροπή του ΑΟ Ιωνικός καθώς και ο Δήμος Ρέντη- Νίκαιας επιφυλάσσουν στους φιλάθλους μια γιορταστική βραδιά στο φιλικό παιχνίδι της Τετάρτης με τον Ατρόμητο στο Δημοτικό γήπεδο της Νεάπολης .

Πριν από το παιχνίδι θα πραγματοποιηθεί αγιασμός της ομάδας για τη νέα αγωνιστική περίοδο παρουσία του οικείου Επισκόπου, Μητροπολίτου Νίκαιας κ.Αλεξίου ο οποίος θα εγκαινιάσει και το ανακαινισμένο δημοτικό γήπεδο. Θα ακολουθήσουν τιμητικές βραβεύσεις των διατελεσάντων προέδρων του Ιωνικού ενώ θα βραβευθεί και ο πρόεδρος και ιδιοκτήτης της φιλοξενούμενης ομάδας του Ατρομήτου κ.Γιώργος Σπανός για την προσφορά του στο Ελληνικό ποδόσφαιρο.

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply