Connect with us

slideshow

ΕΠΣΠ: Με επιτυχία η 1η ενημερωτική συνάντηση για την πρόληψη της βίας

Published

on

Mε επιτυχία διεξήχθη η 1η ενημερωτική συνάντηση που διοργάνωσαν από κοινού η Επιτροπή Ασφάλειας Πρόληψης της Βίας και η Πειθαρχική Επιτροπή Ε.Π.Σ.Πειραιά, στο Πολιτιστικό Κέντρο «ΚΩΣΤΑΡΑΚΟΣ».

Στην εκδήλωση παραβρέθησαν εκπρόσωποι των σωματείων Προοδευτική, Αετός Κορυδαλλού, Οδηγήτρια, Α.Ε. Αίγινας, Ελλάς Ποντίων, Ολυμπιάδα, Ατρόμητος Κερατσινίου, Εθνικός Πειραιά, Ερμής Κορυδαλλού, Α.Ε. Σαλαμίνας, Νέοι Δραπετσώνας, Α.Ε.Χαραυγή Αστέρας, Δόξα Πειραιά, Πολυκράτης, Θύελλα Κορυδαλλού, Θύελλα Μοσχάτου, Α.Ο. Πειραιάς, Αμφιάλη, Α.Ο.Κορυδαλλός, Μαύρος Αετός, Ένωση Απόλλων Ακράτητος Ρέντη, Παννεαπολικός, Αναγ. Μοσχάτου, Α.Ε. Χατζηκυριακείου, Προφ. Ηλίας, Αστέρας Νικαίας, Α.Ο. Αγ. Δημητρίου, Χαλκηδώνα, Πειραικός, Ένωση Καμινίων, Α.Ο.Ζέας, Σπίθα, Άνω Νεάπολη, Φίλαθλοι, Δάφνη Ταμπουρίων, Α.Σ. Κωφών, Λέοντες .

Παραβρέθησαν ακόμη ο Γεν. Αστυνομικός Διευθυντής Πειραιά, Ταξίαρχος κ. Γιάννης Διαμαντόπουλος, ο Αντιπρόεδρος του ΟΠΑΝ κ. Αντώνης Θεοδώρου, η Ένωση Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Πειραιά.

Την εκδήλωση προλόγισε ο Πρόεδρος της Επιτροπής Τύπου και Δημ. Σχέσεων κ. Γιάννης Ποντίκης, ενώ αρχικά χαιρετισμό στους καλεσμένους έκανε ο Α΄ Αντιπρόεδρος της Ε.Π.Σ.Πειραιά και Πρόεδρος της Επιτροπής Ασφάλειας Πρόληψης Βίας κ. Ιωάννης Σπάθας, τονίζοντας ότι βασικός στόχος της νέας Διοίκησης σε συνεργασία με τα σωματεία και τους φορείς είναι , η πρόληψη και η εξάλειψη του φαινόμενου της Βίας.

Στην συνέχεια ο Πρόεδρος της Πειθαρχικής Επιτροπής, Νομικός κ. Αντώνης Ανούστης , αναφέρθηκε σε θέματα κανονισμών, διατύπωσε χρήσιμες και απαραίτητες νομικές οδηγίες προκειμένου τα σωματεία να είναι νομότυπα, και να μην αντιμετωπίζουν προβλήματα λειτουργίας.

Χαιρετισμό επίσης απηύθυναν το μέλος της Πειθαρχικής Επιτροπής κ. Γιώργος Σταματόγιαννης,

ο κ. Κούλης Δουρέκας( μέλος της Επιτροπής Ασφάλειας Πρόληψης Βίας), αλλά και ο Γεν. Αστυνομικός Διευθυντής Πειραιά, Ταξίαρχος κ. Γιάννης Διαμαντόπουλος, αλλά και ο Β’ Αντιπρόεδρος της ΕΠΣΠ και Πρόεδρος της Επιτροπής Πρωταθλήματος κ. Κων. Χολέβας.

Είναι πολύ σημαντικό ότι η εκδήλωση χαιρετίσθηκε με ενθουσιασμό από τα σωματεία που μάλιστα ζήτησαν την συνέχιση τέτοιων εκδηλώσεων που μπορούν να αποφέρουν θετικά αποτελέσματα, τόσο σε θέματα πρόληψης της Βίας, όσο και στην διαπεδαγώγηση του όλων όσων ασχολούνται με το Ερασιτεχνικό Ποδόσφαιρο.

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply