Connect with us

slideshow

Ηλυσιακός – Περαμαίκός 2-0

Published

on

Ιδανικά ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του τη νέα χρονιά ο Ηλυσιακός ο οποίος επιβλήθηκε με 2-0 του Περαμαϊκού και εξασφάλισε το εισιτήριο για την επόμενη φάση του Κυπέλλου. Στο α’ μέρος το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο με τους φιλοξενούμενους να διαμαρτύρονται για τη φάση του 30′ καθώς ακυρώθηκε γκολ στον Βεστάκη για επιθετικό φάουλ πάνω στην τερματοφύλακα. Στο β’ μέρος οι ”κιτρινόμαυροι” μπήκαν δυνατά και άνοιξαν το σκορ στο 50′ με εκπληκτική εκτέλεση φάουλ του Στρατάκη, ενώ στο 65′ ο ίδιος ποδοσφαιριστής διαμόρφωσε το τελικό σκορ. Στο 89′ οι ”πράσινοι” θα μπορούσαν να είχαν μπει στο ματς όμως ο Βεστάκης σημάδεψε το δοκάρι της εστίας του Νικολάου. Διαιτητής ήταν ο Ψυχούλας (ΣΔ Εύβοιας).

 

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ (Δημήτρης Παπασπύρου) Νικολάου, Φίπε (87′ Μητσόπουλος), Ιωαννίδης, Αγγελίνας , Καραπιπέρης, Φλέγγας, Κωνσταντίνου (69′ Κολοβός), Στρατάκης, Χίος (46′ Αγγελόπουλος), Μασούρας, Κάμπας

 

ΠΕΡΑΜΑΪΚΟΣ (Ντανιέλ Μπατίστα) Μητρογιάννης, Ερρίκος, Χατζηγιαννάκος, Λαπατάς, Νταλάκος (65′ Γκιάτης), Ανδριαννόπουλος, Γεωργιάδης Π., Βεστάκης, Ενκελμανς (76′ Μεϊμαρίδης), Καμαριάρης (60′ Σεβάι)

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply