Connect with us

slideshow

Σε θέση εκκίνησης το Περιστέρι

Published

on

Η επίσημη πρώτη του Α.Ο. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ έγινε χθες με την συμμετοχή όλων των αθλητών του συλλόγου , της ακαδημίας του συλλόγου, πλήθος κόσμου και με την παρουσία πολλών επίσημων και δημoσιογράφων του τοπικού και ηλεκτρονικού τύπου . Από την πλευρά της δημοτικής αρχής παρευρέθηκαν ο πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου Βασίλης Λώλος , ο αντιδήμαρχος Βασίλης Μπέτσης, ο πρόεδρος του ΑΟΔΗΠ Γιώργος Αυγουστίδης, ενώ λόγω ειλημμένων υποχρεώσεων του δεν παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Ανδρέας Παχατουρίδης –που έστειλε τους χαιρετισμούς του- και από την μείζονα αντιπολίτευση ο αρχηγός της Κελάφας Δημήτρης και οι δημοτικοί σύμβουλοι Δημητρίου Θανάσης , Φούντα Βιβή, Πλέστης Αλέξανδρος.

Χοροστατούντος του πατέρα Ιωάννη τελέσθηκε ο Αγιασμός και εν συνεχεία ο εφημέριος των Παλαιών Ταξιαρχών εξέφρασε τις ευχές του στο σύλλογο. Εκ μέρους του Δ.Σ. ο Δημήτρης Πλέστης είπε : « Κατ’ αρχάς να σας ευχαριστήσουμε όλους για την παρουσία σας εδώ, και το ενδιαφέρον που δείχνετε για τον σύλλογο. Ευχόμαστε σ’ όλους τους ποδοσφαιριστές καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία . Ο Α.Ο. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ κάθε χρόνο κάνει τεράστια βήματα προόδου χάρις στις προσπάθειες των ανθρώπων που τον διοικούν και την αγάπη που έχουν γι’ αυτή την ομάδα. Το Περιστέρι εκπροσωπεί την πόλη στην Γ’ Εθνική και θα αντιμετωπίσει μεγάλες ομάδες όχι μόνο γιατί έχουν κατέβει επίπεδο αλλά γιατί ο σύλλογος «ανεβαίνει συνεχώς τα σκαλοπάτια των κατηγοριών»

Στην συνέχεια έγινε προπόνηση εν’ όψιν του δύσκολου αγώνα της πρεμιέρας με το Αιγάλεω με τους ποδοσφαιριστές να δείχνουν μεγάλη διάθεση. Μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης η διοίκηση θα παραθέσει δείπνο στους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο σε γνωστό εστιατόριο στο Περιστέρι ενώ παράλληλα θα εξοφλήσει όλους τους ποδοσφαιριστές δείχνοντας την συνέπεια της , παρά τις δυσκολίες που υπάρχουν σ’ ολόκληρο τον κόσμο.

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply