Connect with us

slideshow

Πεύκη – Μύκονος 1-1

Published

on

Δραματικό ήταν το φινάλε στην αναμέτρηση της Πεύκης με την Μύκονο, αφού η ομάδα των βορείων προαστίων έσωσε την παρτίδα στο 96′ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Τοπούζη. Μάλιστα η συγκεκριμένη φάση προκάλεσε τις έντονες διαμαρτυρίες των φιλοξενούμενων. Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και έφτασαν κοντά στο γκολ στο 15′ όμως η κεφαλιά του Τερζή σταμάτησε στο δοκάρι. Στην επανάληψη οι νησιώτες αιφνιδίασαν αφού πήραν κεφάλι στο σκορ στο 47′ με τον Πανέτα. Στη συνέχεια οι ”μπλε πίεσαν για την ισοφάριση και κέρδισαν πέναλτι στο 79′ όμως ο Ιορδανίδης δεν μπόρεσε να νικήσει από τα έντεκα βήματα τον Παλιούρα. Στο 96′ ωστόσο η ομάδα του Γιάννη Γκούμη στάθηκε πιο τυχερή από τα έντεκα βήματα και με τον Τοπούζη διαμόρφωσε το τελικό 1-1

ΠΕΥΚΗ (Γιάννης Γκούμας): Δράμπαλης, Κολιός, Γιαννουλάκης (70′ Μπαλής), Καρακώστας, Τερζής, Κωνσταντίνου, Κακλαμάνος, Μάτσος, Ιορδανίδης, Τοπούζης, Σεμπέκος (60′ Λιοσάτος (75′ Μαρκομιχάλης))

ΜΥΚΟΝΟΣ (Θεόφιλος Παχατουρίδης): Παλιούρας, Ζουγανέλης (63′ Βαλαμούτης), Καρπαθάκης, Μητράκας (75′ Μύρτινας), Αργυρόπουλος (40′ Μπαλής), Καλαϊτζίδης, Καμπάνης, Ξένος, Πανέτας, Καρακάσογλου, Καρράς.

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply