Connect with us

slideshow

Θύελλα Ραφήνας – Περαμαϊκός 1-3

Published

on

Με το… δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στο στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής ο Περαμαϊκός αφού επιβλήθηκε εκτός έδρας της Θύελλας Ραφήνας με 3-1. Με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα ο Βεστάκης εκμεταλλεύτηκε τη σέντρα του Καμαριάρη και άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους. Στην επανάληψη, οι Πειραιώτες έφτασαν κοντά στο 2-0, όμως ο Βεστάκης στο 47′ είδε το σουτ που επιχείρησε να καταλήγει στο δοκάρι. Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι βελτίωσαν την απόδοση τους φτάνοντας στην ισοφάριση στο 62′ χάρις σε ωραίο έμμεσο φάουλ του Χαρακτίδη. Στη συνέχεια ο Ντανιέλ Μπατίστα πέρασε στο γήπεδο τους Ντούλια και Ανδριαννόπουλο θέλοντας με αυτό το τρόπο να τονώσει την επιθετική του γραμμή. Αμφότεροι οι ποδοσφαιριστές δικαίωσαν την επιλογή του προπονητή τους αφού πέτυχαν τα δυο τέρματα που έκριναν τον αγώνα. Η αρχή έγινε στο 76′ όταν ο Βεστάκης κέρδισε πέναλτι το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Ντούλιας για το 2-1. Λίγο αργότερα, η ομάδα του Περάματος έμεινε με παίκτη λιγότερο στο γήπεδο λόγω αποβολής του Χατζηγιαννάκου με δεύτερη κίτρινη, ωστόσο η αριθμητική ισορροπία αποκαταστάθηκε 3′ αργότερα όταν την άγουσα για τα αποδυτήρια από πλευράς γηπεδούχων πήρε ο Τσαλδάρης. Στις καθυστερήσεις η έτερη αλλαγή του Ντανιέλ Μπατίστα, Ανδριαννόπουλος με προβολή διαμόρφωσε το τελικό σκορ, κι ενώ η μπάλα είχε βρει το δοκάρι σε σουτ του Γκιάτη. Διαιτητής ήταν ο Ιωσηφίδης με βοηθούς τους Γεωργακόπουλο και Τζάκο (ΣΔ Αθηνών)

ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ (Βλάσης Χατζηαναστασίου) Κατσιούλης, Οικονόμου (85′ Λάμπρου), Ντούνης, Τσαλδάρης, Τασσόπουλος, Γεραγωτέλης, Χαρακτίδης, Ντόσκας, Μουτζακάς, Κατσούγκρης (78′ Δημοσπύρος), Ραμπαβίλας (56′ Πασσάς)

ΠΕΡΑΜΑΪΚΟΣ (Ντανιέλ Μπατίσα) Πίπερης, Ερρίκος, Χατζηγιαννάκος, Καραγιάννης (65′ λ.τρ. Σαμαράς), Λαπατάς, Γκιάτης, Ένκελμανς (60′ Ντούλιας), Νταλάκος, Βεστάκης, Καμαριάρης (74′ Αδριαννόπουλος), Σεβάι.

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply