Connect with us

slideshow

Σπάθας: Αυξήσαμε την χορηγία στα χίλια ευρώ…

Οι νοσταλγοί του παρελθόντος ας ξεχάσουν το ότι θα λειτουργούν εις βάρος των σωματείων

Published

on

Ο Α΄ Αντιπρόεδρος της Ε.Π.Σ. Πειραιά κ. Ιωάννης Σπάθας, αναφορικά με την έκτακτη Γενική Συνέλευση της Ένωσης, και την κλήρωση των πρωταθλημάτων δήλωσε τα εξής: «Τα πειραΪκά σωματεία όταν διαισθάνονται και βλέπουν τις προσπάθειες της διοίκησης της Ε.Π.Σ. Πειραιά, για την καλυτέρευση των πρωταθλημάτων και των οικονομικών, και την εν γένει καλυτέρευση της εικόνας της Ένωσης, την επικροτούν με την παρουσία τους στα καλέσματα της διοίκησης.

 

Βέβαια με παρουσία 65 σωματείων, οι εξαιρέσεις του ενός, η των δύο σωματείων ενισχύουν τον κανόνα ότι η διοίκηση και προσπαθεί και δουλεύει.

 

Οι νοσταλγοί του παρελθόντος ας ξεχάσουν το ότι θα λειτουργούν εις βάρος των σωματείων, και δεν θα πληρώνουν τις νόμιμες υποχρεώσεις τους.

 

Θέλω να γίνει κατανοητό ότι οι προηγούμενες διοικήσεις της Ε.Π.Σ.Πειραιά με τις δυνατότητες που είχαν πρόσφεραν χορηγία στα σωματεία μας για κάθε ποδοσφαιρικό έτος, ποσού περίπου της τάξης των 300 ευρώ.

 

Η νέα διοίκηση της ΕΠΣΠ, αύξησε αυτήν την χορηγία φθάνοντας την στα 1.000 περίπου ευρώ για κάθε ποδοσφαιρικό έτος.

 

Θα παρακαλούσα λοιπόν κάποιους καλούς και έμπειρους παράγοντες να τα βάλουν όλα στην ζυγαριά, και κατόπιν ας κάνουν όποια κριτική θέλουν στην νέα διοίκησης των τριών μηνών.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply