Connect with us

slideshow

Με το δεξί ξεκίνησε ο Εθνικός Πειραιά

Επικράτησε 2-0 του Ικάρου Καλλιθέας, σε ένα δυνατό ματς με δυο αποβολές

Published

on

Νικηφόρα ήταν η πρεμιέρα για τον Εθνικό Πειραιά που σε ένα γεμάτο πρώτο ημίχρονο, που είχε δυο γκολ και δυο αποβολές, λύγισε στο Ρέντη την αντίσταση του Ικάρου Καλλιθέας με 2-0 και πήρε προβάδισμα με το καλημέρα στο κυνήγι του τίτλου, έπειτα από τη «λευκή» ισοπαλία του Κερατσινίου με τον Αμπελακιακό (0-0).

Κι όμως όλα δεν άρχισαν ιδανικά για τους Πειραιώτες, αφού μόλις στο 8’ αποβλήθηκε ο Λύγκος, που χτύπησε τον Κυριακίδη. ο τελευταίος πάντως είχε παίξει σκληρά τον Λύγκο, λίγο πριν δεχθεί το χτύπημα από τον επιθετικό του Εθνικού.

Αυτό όμως δεν πτόησε τους «κυανόλευκους» που τέσσερα λεπτά αργότερα άνοιξαν το σκορ με πλασέ του Σάμιου(12’). Παρά το γεγονός ότι έπαιζε με δέκα ο Εθνικός είχε τον έλεγχο και πέτυχε και δεύτερο γκολ στο ημίωρο με τον Σταφσουλάι. Η αριθμητική ανισορροπία αντικαταστάθηκε στο 35’, όταν οι Τζιτζιφιώτες έμειναν κι εκείνοι με δέκα λόγω αποβολής του Τζια(2η κίτρινη).

Στην επανάληψη ο ρυθμός έπεσε με τον Εθνικό να έχει ευκαιρίες για να διευρύνει το σκορ, όμως το 2-0 έμεινε μέχρι το τέλος. Οι φιλοξενούμενοι τελείωσαν το ματς με εννέα, καθώς στο 76’ ο μόλις νεοεισελθών Ντζούρας τραυματίστηκε(εξάρθρωση ώμου) και ενώ είχαν γίνει και οι τρεις αλλαγές.

Πολύ καλός ο διαιτητής Ανδρονικίδης.

ΕΘΝΙΚΟΣ: Βουτσινάς, Σπήλιος, Παυλάκης(17’ λ.τρ. Ξενιτόπουλος), Πολυχρονίδης(70’ Σαμιώτης), Χέλης, Χαλιμούρδας, Σάμιος, Παυλόπουλος, Λύγκος, Σούφλας, Σταφσουλάι(56’ Γκορόγιας).

ΙΚΑΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ: Μουζάκης, Φέκος(65’ λ.τρ. Ζιώτης), Κολγιοκάι, Τζιας, Γεωργάνης, Κυριακίδης, Λίβος, Δήμιζας(46’ Κουτσόγιωργας), Φιλιμέγκας(74’ Ντζούρας), Αθανασόπουλος, Λίλα.

ethnikos ikaros kalitheas1

ethnikos ikaros kalitheas2

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply