Connect with us

slideshow

ΑΕ Μοσχάτου – ΑΕ Αίγινας 4-2

Published

on

Δύσκολη αλλά δίκαιη επικράτηση της ΑΕ Μοσχάτου με 4-2 επί της ΑΕ Αίγινας στις Τζιτζιφιές.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν μόλις στο 3′ με τον Κοντοπάνο , αλλά οι Αιγινήτες κατάφεραν να γυρίσουν το παιχνίδι με δυο τέρματα του Μπακόμητρου Ν. ( 6′,21′).

Ο Κοντοπάνος ισοφάρισε σε 2-2 στο 65′. Και ενώ οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα παίκτες στο 66′ λόγω αποβολής του Μαργαρώνη , οι Μοσχατιώτες κατάφεραν να φτάσουν στη νίκη με τέρματα των Ατματσίδη 73′ και Μόσχου 90′.

Στο 71′ αποβλήθηκαν από τον αγωνιστικό χώρο οι δυο προπονητές Αντώνης Δημητρίου και Γιώργος Γκοβερίνος που αντάλλαξαν βρισιές.

Με τη λήξη του ημιχρόνου σύμφωνα με το Φ.Α. τρία άτομα χωρίς διακριτικά μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο και απώθησαν απειλώντας τον διαιτητή Τζιλίρη . Με τη λήξη πάλι δυο άτομα εισήλθαν και εξύβρισαν τον παρατηρητή αγώνα Μιχάλη Μουσελή.

 

ΑΕ ΜΟΣΧΑΤΟΥ: Αθανασόπουλος, Καρράς, Καράμπελας, Τσάνης, Καράκαλος, Παπαευθυμίου, Ατματσίδης ( 83′ Σπηλιωτάκης) , Στούπης( 87’΄Λιόλιος), Κοντοπάνος, Γκούφας( 80′ Μόσχου) , Τζιώτης

 

ΑΕ ΑΙΓΙΝΑΣ: Μπακόμητρος Κ., Πάλλης, Μπακόμητρος Α.( 46′ Κλώνος), Λούβαρης , Μαργαρώνης, Ζάρκα, Πασχάλης, Γιαννούλης, Παπα΄δοπουλος( 61’΄Καλαφάτης) , Μπακόμητρος Ν., Λαδάς(69′ Σοτίρι)

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply