Connect with us

slideshow

Μίχος: Μου αρέσουν τα δύσκολα

Published

on

Αμέσως μετά τη συμφωνία του Πέτρου Μίχου με τον Ολυμπιακό Λαυρίου, ο Κυριάκος Παντζαρίδης επικοινώνησε με τον έμπειρο προπονητη ο οποίος σε δηλώσεις που παραχώρησε τόνισε:” Θα δω τι χρειάζεται η ομάδα για να μπορώ να έχω σαφή άποψη προκειμένου ο σύλλογος να ξεκολλήσει από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας και να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε κατά τη δάρκεια της χρονιάς. Εάν υπάρχει διάθεση και θέληση όλα πετυχαίνονται.

Θα δούμε τι δυνατότητες έχουμε προκειμένου να βάλουμε τις βάσεις για να δημιουργήσουμε μια καλή ομάδα”. Ερωτηθείς, τι ήταν εκείνο που τον έπεισε και ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού ο έμπειρος τεχνικός υποστήριξε:” Ήταν αρκετοί λόγοι. Καταρχήν, είμαστε ερωτευμένοι με το ποδόσφαιρο και δεν μπορούμε να μείνουμε έξω από αυτό.

Η πρόκληση είναι μεγάλη γιατί είμαι προπονητής που του αρέσουν τα δύσκολα. Από εκεί και πέρα, έχω την εμπειρία να καταλάβω πότε ένας άνθρωπος λέει αλήθεια και φυσικά αναφέρομαι στον πρόεδρο, κ. Τσίκλο, ο οποίος δείχνει ότι αγαπάει την ομάδα και του αρέσει αυτό που κάνει”. Στον επίλογο του, ο Πέτρος Μίχος σχολίασε το επίπεδο της Γ’ Εθνικής υποστηρίζοντας:” Είναι ιδιόμορφη η κατηγορία αφού συμμετέχουν ομάδες που δεν έχουν μεγάλη οικονομική πίεση.

Παράλληλα, είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία ώστε να αναδείξουμε καλούς παίκτες και ικανούς προπονητές. Επίσης, θεωρώ ανούσιο να αγωνίζονται ξένοι ποδοσφαιριστές στην κατηγορία αφού στόχος μας πρέπει να αποτελεί η ανάδειξη Ελλήνων παικτών

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply