Connect with us

slideshow

ΑΕ Περάματος- ΑΕ Μοσχάτου 0-0 (φωτο)

Published

on

Όλα τα είχε το χθεσινό παιχνίδι στο Πέραμα εκτός από γκόλ όπου η τοπική ΑΕ Περάματος αναδείχτηκε ισόπαλη χωρίς τέρματα με την ΑΕ Μοσχάτου (0-0).

Πάθος, δύναμη αλλά και νεύρα σε αρκετά σημεία του αγώνα .

Ο αγώνας ξεκίνησε με δεκάλεπτη καθυστέρηση επειδή διαπιστώθηκε κατά τον έλεγχο των δελτίων ότι ο ποδοσφαιριστής των γηπεδούχων Μονέ δεν ήταν γραμμένος στην κατάσταση υγείας με αποτέλεσμα να αντικατασταθεί από τον Μπαριάμογλου.

Από μια πολύ καλή ευκαιρίας έχασαν οι δυο ομάδες στο α’ μέρος. Οι Περαματιώτες με τον Κωνσταντακόπουλο στο 34′ και οι φιλοξενούμενοι στο 40′ με τον Κοντοπάνο . Και οι δυο σε τετ – α- τετ με τους αντίπαλους γκολκίπερς αστόχησαν.

Στο 59′ αποβλήθηκε από τον διαιτητή Τσαμούρη ο Ατματσίδης που κτύπησε αντίπαλο εκτός φάσης, ενώ λίγο αργότερα έμεινε με δέκα παίκτες και η Ένωση αφού πήρε τον δρόμο για τα αποδυτήρια και ο Κουτσογιαννόπουλος( 2η κίτρινη) . Στο 78′ το Μοσχάτο έμεινε με εννιά αφού αποβλήθηκε και ο Στούπης που έριξε κουτουλιά σε αντίπαλο . Αμέσως μετά αποβλήθηκε για διαμαρτυρία ο τεχνικός της ΑΕ Περάματος Γ. Παπακαλοδούκας .Μέσα στο πανδαιμόνιο που δημιουργήθηκε οπαδός μπήκε στον αγωνιστικό χώρο και κινήθηκε απειλητικά κατά των ποδοσφαιριστών της Μοσχατιώτικης ομάδας , αλλά συγκρατήθηκε.

ΑΕ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ: Τριανταφυλλίδης , Μικρούλης( 56′ λ.Τρ Σταγάκης) , Παπακαλοδούκας Π. Θεοδοσίου Χ. Σκαρτάδος, Κουτσογιαννόπουλος, Κωνσταντακόπουλος( 59′ Μπουτάσησ) , Νίκο, Παπακαλοδούκας Α. Μπαριάμογλου( 68′ Γελασάκης) Τσαγκάρης.

ΑΕ ΜΟΣΧΑΤΟΥ: Αθανασόπουλος, Καρράς, Καράμπελας, Αλτόγλου, Καράκαλος, Παπαευθυμίου, Ατματσίδης, Στούπης, Κοντοπάνος( 85′ Μόσχου), Γκούφας( 74′ Σπηλιωτάκης) , Τζιώτης

foto: dinos liorisis

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply