Connect with us

slideshow

Εθνικός και Αετός Κορυδαλλού έμειναν στο 0-0 (φωτο)

Published

on

Δεν ανέδειξε νικητή το μεγάλο ντέρμπι κορυφής ανάμεσα στο Εθνικό Πειραιά και τον Αετό Κορυδαλλού(0-0), που πραγματοποιήθηκε χθες στο Ρέντη υπό το βλέμμα 400 φιλάθλων που βρέθηκαν στο γήπεδο.

Οι Πειραιώτες βρήκαν απέναντι τους έναν «διαβασμένο» Αετό, που περιορίστηκε μεν σε παθητικό ρόλο δυσκολεύοντας το δημιουργικό κομμάτι των «κυανόλευκων», αλλά έπαιξε ψυχωμένα και δυνατά.

Ο Εθνικός είχε συντριπτική υπεροχή στην κατοχή, χωρίς όμως να απειλήσει ουσιαστικά. Αντίθετα, ο Αετός προσπαθούσε μόνο από αντεπιθέσεις και στημένα και έχασε τη μεγαλύτερη φάση του αγώνα, όταν από φάουλ του Γεωργιόπουλου στο 36′ ο Σιδηρόπουλος σημάδεψε με κεφαλιά το οριζόντιο δοκάρι. Η καλύτερη στιγμή των Πειραιωτών ήταν στο 62′ έπειτα από φάουλ του Χαλιμούρδα ο Παυλόπουλος πήρε την κεφαλιά και ο Λύγκος δεν πρόλαβε να τη στείλει στα δίχτυα.

Ρεσιτάλ διαιτησίας από τον Α. Παπανδριόπουλο.

ΕΘΝΙΚΟΣ: Βουτσινάς, Τσαραούσης(75′ Ηλιόπουλος), Ξενιτόπουλος, Σύρος, Χέλης(34′ λ.τρ. Μπένα), Χαλιμούρδας, Σάμιος, Παυλόπουλος, Λύγκος, Σούφλας, Γερόλυμος(46′ Σταφσουλάι).

ΑΕΤΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ: Γεωργόπουλος, Σύρμας, Πύρρος(92′ Κανέρης), Μπολοβίνος, Μπερίσα, Μπούκης, Γεωργιόπουλος(80′ Ηλιάδης), Μαυρέλος(89′ Τουλουβασίλης), Μάναλης, Σιδηρόπουλος, Τριαντάφυλλος.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply