Connect with us

slideshow

Οδηγήτρια κατά ρέφερι Σκαλτσή!

Published

on

Ανακοίνωση εξέδωσε το ΔΣ της Οδηγήτριας με αφορμή την  διαιτησία του ρέφερι Σκαλτσή στον αγώνα του συλλόγου  με αντίπαλο την ΑΕ Περάματος

Αφορμή για να προβούμε σε αυτή την ενέργεια στάθηκαν οι απαράδεκτες αποφάσεις του διαιτητή κατά της ομάδα μας αλλά και κατά των γηπεδούχων κατά την διάρκεια του αγώνα της Κυριακής 3/11/2013 Α.Ε.ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ – Α.Π.Ο. ΟΔΗΓΗΤΡΙΑ,  που διεξήχθη στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας Πειραιά (Πρώτος όμιλος), στο Γήπεδο «Σιταποθήκες» και βρήκε νικήτρια την ομάδα του Περάματος.

Καθ’ όλη την διάρκεια του αγώνα ο  διαιτητής  ΣΚΑΛΤΣΗΣ Θ  έπαιρνε λάθος αποφάσεις όχι μόνο για την ομάδα μας αλλά και για την ομάδα της Α.Ε. ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ.
Μας έκανε μεγάλη εντύπωση στην κερκίδα που καθόμασταν παρέα με τους φίλους μας από το Πέραμα και περιμέναμε να δούμε δυο ομάδες που πρωταγωνιστούν στο ΠΡΩΤΟ ΟΜΙΛΟ ΤΗΣ Α ΠΕΙΡΑΙΑ..Το παιχνίδι ήτανε και για τους δύο μας ντέρμπι..
Ξαφνικά στα  πρώτα μόλις λεπτά ο διαιτητής του αγώνα αναλαμβάνει να γίνει ο πρωταγωνιστής του παιχνιδιού… Κατάφερε να εκνευρίσει με τις αποφάσεις του  και τους ολούς αθλητές που ήταν στον αγωνιστικό χώρο προπονητές βοηθούς προπονητών,φροντιστές και το ποιο σημαντικό μια ολόκληρη κερκίδα διακοσίων ατόμων που στην πλειοψηφία τους ήτανε παιδιά από ακαδημίες….
Για ποιο λόγο κύριε Σκαλτσή ;;;
Για ποιο λόγο κορώνα-γράμματα οι αποφάσεις σου;;;;
Για ποιο λόγο αποφάσεις, που δεν τις έχεις διδαχθεί απo ΕΜΠΕΙΡΟΥΣ συναδέλφους σου;;;
Για ποιο λόγο να γίνεις εσύ ο πρωταγωνιστής και όχι οι αθλητές;;;
Για ποιο  λόγο με τις αποφάσεις σου ανάγκασες να φύγει από το γήπεδο άνθρωπος από ομάδα Superleague που είχε έρθει να παρακολουθήσει τα ταλέντα-διαμάντια που έχουμε στο Πειραιά μας;;;
Για ποιο λόγο δεν είδαμε ποδόσφαιρο από δύο ομάδες που έχουν μεγάλη ιστορία;;;;

Εμείς σαν Οδηγήτρια  πιστεύουμε ότι ο ορισμός ενός πιο έμπειρου διαιτητή σε ένα τόσο κρίσιμο παιχνίδι θα είχε αποτρέψει τα παραπάνω ερωτήματα μας.  Για το λόγο αυτό ζητούμε από την Επιτροπή Διαιτησίας να δίνει μεγαλύτερη προσοχή κατά τον ορισμό των Διαιτητών σε κρίσιμα παιχνίδια όπως αυτό της Κυριακής.
Θέλουμε και διεκδικούμε σεβασμό σε ένα πρωτάθλημα επί ίσοις όροις και διαιτητές που να μπορούν να αντεπεξέλθουν σε ένα ποδοσφαιρικό αγώνα και όχι να παίρνουν τις αποφάσεις με κορόνα – γράμματα.”

Ευχαριστούμε τους ΑΘΛΗΤΕΣ μας πού κάτω από τέτοιες συνθήκες και αγωνίστηκαν σαν να μην συμβαίνει τίποτα..

ΕΜΕΙΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΣΑΝ ΜΙΑ ΠΑΡΕΑ ΣΑΝ ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ..

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply