Connect with us

slideshow

Πυρρίχιος – Νέα Πέραμος 2-1 (φωτο)

Στα εγκαίνια του ανανεωμένου γηπέδου της Γκορυτσάς

Published

on

Μέσα σε γιορτινό κλίμα, λόγω των εγκαινίων του ανανεωμένου γηπέδου της Γκορυτσάς, ο Πυρρίχιος επιβλήθηκε με 2-1 της Νέας Περάμου.Πριν την έναρξη του παιχνιδιού, ο Πατέρας – Μιχαήλ έδωσε τις ευλογίες του στην οικογένεια του Πυρρίχιου ενώ παρόν ήταν ο δήμαρχος Ασπροπύργου κ. Μελετίου Νικόλαος,οι δημοτικοί σύμβουλοι κ.Τσολερίδης,κ.Τσίγκος και κ. Φίλης.Από την εορτή αυτή δεν μπορούσε να λείψει ο πρόεδρος της Ένωσης κ. Τζανόπουλος Μιχάλης ενώ το καλύτερο η διοίκηση των Ποντίων το κράτησε για το τέλος. Ο Σύλλογος Ποντίων “Ακρίτες του Πόντου” χόρεψαν τον Πυρρίχιο υπό το άκουσμα της ποντιακής λύρας

Στο αγωνιστικό κομμάτι,ο Πυρρίχιος ήταν σαφώς ανώτερος της Νέας Περάμου , η οποία αντιστάθηκε μόνο στο πρώτο ημίχρονο.Πρώτη καλή ευκαιρία για την Νέα Πέραμο στο 2ο λεπτό με την κεφαλιά του Γκογκολλάρι να περνά λίγο άουτ.Στο 5ο λεπτό παρόμοια φάση για τον Πυρρίχιο με τον Ελευθεριάδη να αστοχεί με κεφαλιά.Στο 26′ ο Συμεωνίδης βρήκε με κάθετη μπαλιά τον Κωνσταντινίδη , με τον τελευταίο να πλασάρει εύστοχα τον Πλούμπη δίνοντας το προβάδισμα στην ομάδα του,με τον σκόρερ να αφιερώνει το γκολ στην γυναίκα του.Δεν το χάρηκαν όμως και πολύ το γκολ οι γηπεδούχοι,αφού στο 32ο λεπτό ο Πατσιονίδης Κ. με σουτ εντός της μεγάλης περιοχής έφερε το παιχνίδι στα ίσα.

Στην επανάληψη,οι παίχτες του Πυρρίχιου έχασαν σπουδαίες ευκαιρίες να πετύχουν κι άλλα τέρματα.Στο 51ο λεπτό ο Κωνσταντινίδης έκρυψε τη μπάλα με τον Καλαϊτσίδη , με τον τελευταίο να μην μπορεί να νικήσει τον Πλούμπη που απομάκρυνε τον κίνδυνο.Ένα τέταρτο πριν την λήξη του παιχνιδιού ο Κωνσταντινίδης σπατάλησε σπουδαία ευκαιρία για την ομάδα του,με τον Πατσιονίδη Κ. να απομακρύνει την μπάλα πάνω στην γραμμή.Τέσσερα λεπτά αργότερα , ο Κωνσταντινίδης ανέλαβε τον ρόλο του δημιουργού , βγάζοντας τον Συμεωνίδη μόνο με τον Πλούμπη, τον οποίο και πλάσαρε εύστοχα χαρίζοντας την νίκη στην ομάδα του.Οι φιλοξενούμενοι αγωνίζονταν από το 68ο λεπτό με 10 παίχτες λόγω αποβολής του Μπριλή (δευτ. κίτρινη).

 

Πυρρίχιος: (Λινάρδος Αποστόλης) Σαμσίδης,Μανγκασάρωβ,Μερκάι,Ελευθεριάδης,Ασλανίδης,Παπαδόπουλος Θ.,Συμεωνίδης,Καλαϊτσίδης,Κωνσταντινίδης (90′ Φωτιάδης),Παπαδόπουλος Τ.,Χριστοδουλίδης (86′ Λευκόπουλος

 

Νέα Πέραμος: (Κουστέρης Χάρης) Πλούμπης,Γκογκολλάρι,Φωτίου,Λιμνιάτης,Πατσιονίδης Κ.,Μικρογιαννάκης,Τσακάι (63′ Πετρόπουλος),Καραγιάννης (56′ Νάκος),Μπριλής,Πατσιονίδης Β.,Αριστόπουλος (72′ Λουκίδης)

Ρεπορτάζ: Σωκράτης Κεσανίδης

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply