Connect with us

slideshow

Δαιμονάκος: Μας αδικεί η βαθμολογία

Published

on

Σήμερα αναμένεται να ολοκληρωθεί η προετοιμασία του Περιστερίου ενόψει του ερχόμενου αγώνα που ακολουθεί με την Τριγλία Ραφήνας. Εκτός πλάνων έχουν τεθεί ο Χρήστος Πλέστης που συμπλήρωσε κάρτες αλλά και ο τραυματίας Συμεωνίδης. Για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση παραχώρησε δηλώσεις ο πρόεδρος των ”ροσσονέρι”, Λάμπρος Δαιμονάκος, ο οποίος τόνισε:

” Ξέρουμε ότι αντιμετωπίζουμε μια πάρα πολύ καλή ομάδα, για μας όμως δεν χωράει άλλο αποτέλεσμα πέρα από την νίκη. Πιστεύω ότι η βαθμολογική θέση αδικεί την ομάδα και ελπίζω να πάρουμε στην συνέχεια το αποτελέσματα που δικαιούμαστε, βάσει της απόδοσης μας. Αν και σε πάρα πολλούς αγώνες δεν έχουμε αντιμετωπιστεί από την διαιτησία δίκαια με αποκορύφωμα το τελευταίο παιχνίδι με τον Ηρόδοτο που έγιναν πολλά λάθη σε βάρος μας εν τούτοις έχουμε απεριόριστη εμπιστοσύνη στους διαιτητές και έχουμε τονίσει επανειλημμένως ότι το ποδόσφαιρο είναι παιχνίδι λαθών στο οποίο συμμετέχουν και αυτοί σ’ αυτό, δίνοντας τους πολλές φορές συγχαρητήρια ανεξαρτήτως αποτελέσματος. Η φιλοσοφία μας είναι τέτοια που δεν μας επιτρέπει ούτε διαμαρτυρίες ούτε εντάσεις.

Καλούμε τον κόσμο να συμπαρασταθεί στην ομάδα και να βοηθήσει τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών έτσι ώστε να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα ..”‘

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply