Connect with us

slideshow

Γκολ και θέαμα οι βετεράνοι Αίαντα και Χάλυψ για ιερό σκοπό…(φωτο)

Published

on

Πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα (Δευτέρα 23/12) με επιτυχία ο φιλανθρωπικός αγώνας που διοργάνωσαν  από κοινού η Εταιρία Τσιμέντων Χάλυψ και ο  Αθλητικός  Όμιλος  ΑΙΑΣ  Ασπροπύργου μεταξύ της ομάδας εργαζομένων  Χάλυψ και των Παλαίμαχων ποδοσφαιριστών του Αίαντα  Ασπροπύργου στο γήπεδο της Παραλίας, με σκοπό  την συγκέντρωση χρημάτων που θα  δοθούν στο Κέντρο Βρεφών «Η ΜΗΤΕΡΑ» για την κάλυψη των αναγκών των παιδιών, σε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης και ένα μέρος αυτών θα μοιραστεί ισόποσα στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Ασπροπύργου και στο συσσίτιο της Ενορίας.

Τον κλίμα ήταν ευχάριστο τα πειράγματα έδιναν και έπαιρναν με τους παίκτες  των δύο ομάδων  να ξεδιπλώνουν τις ποδοσφαιρικές τους αρετές στο τερέν ανεξάρτητα από τις «κοιλίτσες», που στους περισσότερους δεν γίνονταν να κρυφτούν .

Για την ιστορία οι βετεράνοι του Αίαντα επικράτησαν με 7-1 των αντιπάλων τους και έδειξαν ποιο έτοιμοι…από τους συναδέλφους τους του Χάλυψ με τους τελευταίους να ρίχνουν και τις «μπηχτές» στο τέλος  χαριτολογώντας , «Φέρατε την μικτή κόσμου για να μας κερδίσετε» (σαν να μην είχαν και άδικο…) και αλλά τέτοια πειράγματα .

Τα τέρματα για τους νικητές σημείωσαν οι  Κουμάνη (3) Τυρλής, και Αθανασίου (3) για την ομάδα του Χάλυψ μείωσε ο Μαρινόπουλος  (ως δεινός σκόρερ) με άψογη εκτέλεση  πέναλτι . Στο τέλος αντί αποθεραπείας  έγινε εκγύμναση άνω και κάτω γνάθου με «κοψίδια» και ενυδάτωση με μπόλικο λευκό κρασί που επιμελήθηκαν οι διοργανωτές. Και του χρόνου παιδιά με υγεία….

Έπαιξαν οι

Αίας:

Δήμας,Καμπανάρος,Μιχελής,Τσατσαρώνης,Δόβρης,Τυρλής,Σχέττος,Αθανασίου,Λινάρδος,Διολέτης,Κουμάνη, Γιώργας,Μπιρλής,Τσιλιώνης,Σαμπάνης

Χάλυψ:

Χαρδάλης,Αβράμης,Μαργαρίτης,Τσαφάρας,Ευθυμιάδης,Κωστίκης,Χαραλαμπόπουλος,Ντούρος Γ.,Μαρινόπουλος,Μίχας,Χαρίτος,Μπόρας,Ούτος,Σχέττος,Διαμαντίδης,Κατσουλάκης,Ζαχαριάς,Τυροπωλήτης,Κινέζος

Ρέφερι της συνάντησης ήταν ο κ. Χατζηβασιλειάδης .

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply