Connect with us

ntardas

Tης πλάκας ιστορία ο Κελεμπίας…

Published

on

Ο Βλάσης Τσάκας έδωσε στην δημοσιότητα το απόγευμα της Παρασκευής την φόρμα εγγυητικής της HSBC σχετικά με την οικονομική επιφάνεια του Πρίγκιπα Σουλτάν και όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό δεν μιλάμε για επίσημο έγγραφο αλλά για ένα απλό κείμενο word. Σε επικοινωνία με το γραφείο Τύπου της HSBC στο Λονδίνο, ξεκαθάρισαν πως «το κείμενο αυτό δεν είναι εγγυητική. Είναι απλά μια φόρμα εγγυητικής και προφανώς δεν έχει καμία αξία και δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως τεκμήριο».

Παράλληλα, αξίζει να σημειώσουμε πως υπήρξε έκπληξη της τράπεζας για την επωνυμία που αναφέρεται στην αρχή του εγγράφου της εγγυητικής. Χαρακτηριστικά υπάρχει η επωνυμία «HSBC London», ωστόσο, η επίσημη θέση της τράπεζας είναι πως «δεν συναντάνται πουθενά αυτή η επωνυμία σε καμία συναλλαγή της τράπεζας μας».

 

Έκανα αυτό τον πρόλογο δανειζόμενος μάγκες τις παραπάνω γραμμές πριν σας μιλήσω για το έργο και ας μην αρέσει στους φίλους μου τους βάζελους. Αν έχετε cozari stoplekto μόρτες κουβέντα για τον Κελεμπία δεν έχουμε κάνει πλην της αναφοράς μας για την πρώτη του «γαμπρού» στο προσκήνιο, τυχαίο? Φυσικά και όχι Τανζανοί φίλοι μου και δεν το είχαμε σε τίποτα να χύσουμε ένα μελανοδοχίο την ημέρα και να αραδιάζουμε την μια παπαριά μετά την άλλη , εύκολο σας λέω, να πάρουμε και καμιά χιλιάδα επισκέπτες παραπάνω και να μην τρέχει κάστανο, αλλά τουλάχιστον εμένα δεν μου πάει να την πλασάρω την γαμημένη την μπαρούφα πώς να το κάνουμε. Μεγάλο παραμύθι ο Σεΐχης και τα πετροδόλαρα σας λέω αδέλφια και μην γυρίσετε και μου τα κάνετε τούμπανο με τα mail υπάρχει πρίγκιπας, το είπε και ο Τσάκας και τέτοιες αηδίες, στα παπάρια μου τον γράφω εγώ τον Τσάκα, φυσικά και υπάρχει πρίγκιπς αλλά εγώ το έργο το βλέπω πλατεία, στα μπροστινά καθίσματα και βάζω και την γαμημένη την κούτρα μου να δουλέψει . Μάγκες ο Βάζελος είναι σαν την πουτάνα, πένητα την έχουν για ξεπέτα στο οκτάωρο αλλά άλλος το βράδυ θα την γλεντήσει. Και στην περίπτωση μας μόρτες ο τελευταίος είναι -οι Βαρδινογιάννηδες- και δεν έχουν πρόθεση να τον αφήσουν, φυσικά και θα μπουν νέα πρόσωπα στον Παναθηναϊκό ίσως και με την δήθεν… υπόδειξη του Κελεμπία αλλά το τριφύλλι είναι και θα είναι υπό των «αδελφών» την σκέπη, βάλτε το καλά στο μυαλό σας, θα ψάχνουν να βρουν ποιος έχει τις μετοχές μετά από 40 χρόνια Βαρδινογιάννης θα γράφουν αν ρουφήξουν την σκόνη.. εγώ σας μιλάω τώρα,  μην το τρώτε το παραμύθι αμάσητο, για έξυπνα παιδία σας έχω . Θα τους κάνει όλους πέρα ο Τζίγγερ για τους αδένες του τους έχει και μεταξύ μας έχει ρίξει και μαρούλι η οικογένεια μην λέμε τσούνες τώρα, άλλο καπέλο αν δεν έχει πιάσει τόπο. Σιγά μην αφήσει τους «εντολοδόχους» υπάλληλους να πάρουν το τριφύλλι. Στην τελική θα υποδείξει, τρόπος του λέγειν, ο αξύριστός ο κελεμπίας 2-3 άτομα, σημαδεμένη τράπουλα δηλαδή και θα πάει πίσω στο χαρέμι. Όλους αυτούς ο Γκαζάκιας της οικογένειας τους έχει να του φέρνουν τον καφέ το πρωί και να του τον λένε το μεσημέρι, για ταρχίδια του τους έχει σας λέω, της πλάκας ιστορία, κομπάρσοι του κερατά, μην μασάτε και στην τελική να κάνετε το σταυρό σας που έτσι θα γίνει το έργο, γιατί αν κάνει και φύγει από το παρασκήνιο ο Μεγάλος τα κοράκια παραμονεύουν και όποιος κατάλαβε κατάλαβε …σας τα λέω την παραμονή οκ? ανήμερα.. το στεφάνι….χαίρεται

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply