Connect with us

4ος Όμιλος

Έκοψε… κορδέλα το ‘Elevation’

Published

on

Ξεχωριστή ήταν η βραδιά της Παρασκευής στα εγκαίνια που πραγματοποίησαν οι ιδιοκτήτες του “Elevation”, Τάσος Τασιόπουλος, Παύλος Μουσταφίδης, Όθωνας Τερλελής και Παναγιώτης Σκαφτούρος.

Ζεστό κλίμα, απίστευτη οργάνωση και εκλεκτός κόσμος ήταν τα στοιχεία που παρατήρησαν όσοι βρέθηκαν το βράδυ της Παρασκευής στο συγκεκριμένο χώρο.

Αρκετοί αστέρες από το χώρο της Σούπερ Λιγκ έδωσαν το παρών, μεταξύ των οποίων οι άσοι του Παναθηναϊκού, Παναγιώτης Λαγός, Γιώργος Κουτρουπής, του Πανιώνιου, Χρήστος Τασουλής, της ΑΕΚ, Δημήτρης Ανάκογλου, Βαγγέλης Πλατέλλας, της Καλλιθέας, Αλέξανδρος Αρναρέλλης, ο ταμίας του Πανελλήνιου Σύνδεσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών, Σταμάτης Συρίγος καθώς επίσης και ο ατζέντης ποδοσφαιριστών και ιδιοκτήτης του γυμναστηρίου “Βυζαντινός”, Χρήστος Γάτσης.

SPO_3498

Μάλιστα, ένας εκ τω ιδιοκτητών του “Elevation”, ο Παναγιώτης Σκαφτούρος (δεύτερος από αριστερά στη φώτο) δεν αρνήθηκε να μιλήσει για την απόφαση που πήρε μαζί με τους Μουσταφίδη, Τασιόπουλο και Τερλελή να προχωρήσουν σε αυτή τη νέα καινοτομία που θα έχει τη δυνατότητα να βελτιώσει αρκετους ποδοσφαιριστές τονίζοντας στο βίντεο αρκετά ενδιαφέροντα πράγματα.