Connect with us

stoplekto

Αποδυτήρια  Αετού Κορυδαλλού . Απλά  μοναδικά !

Published

on

Όποιος πιστεύει ότι δεν γίνονται θαύματα στην εποχή μας , ας ανέβει μέχρι το γήπεδο Κορυδαλλού και ας κατέβει να αποδυτήρια του Αετού.  Κάτι που δεν μπορεί να διανοηθεί κανείς έτσι εύκολα . Εκεί όπου η θέληση  το μεράκι και η διάθεση συναντήθηκαν για να βγει αυτό το  αποτέλεσμα . Δείγμα της συλλογικής προσπάθειας κάποιων ανθρώπων που αξιοποίησαν έναν χώρο που ουσιαστικά δεν τον γνώριζε κανείς. Και να ,  το αποτέλεσμα . Συγκλονιστικό . Θαύμα , θαυμάτων .

Αποδυτήρια που θα τα ζήλευαν ακόμα και μεγάλα Ευρωπαϊκά σωματεία . Και δεν είναι  καθόλου υπερβολή αυτό .

Στην ομιλία του στα εγκαίνια  ο πρόεδρος του Αετού Δημήτρης  Μπούγας  ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Κορυδαλλού Σταύρο Κασιμάτη και όλη τη δημοτική αρχή για την συμπαράσταση τους. Επίσης  τους Νίκο Πηλίδη και Θόδωρο Νικολάου  για την βοήθεια τους όπως επίσης  τους Βασίλη Κουτσομύτη και Νίκο Μπούγα  για την αρωγή και υποστήριξη τους στη δημιουργία αυτού του έργου.

Χαιρετισμούς απηύθυναν ο Δήμαρχος Κορυδαλλού Σταύρος Κασιμάτης που αναφέρθηκε στη σπουδαιότητα του έργου , καθώς και σε άλλα αθλητικά έργα στην περιοχή του Δήμου ο πρόεδρος της ΕΠΣΠ Γιώργος Ανατολάκης οι πρώην πρόεδροι του Αετού Σπύρος Κοντούλης Γιώργος Βαγγέλης κ.α .

 Αρκετός κόσμος στα εγκαίνια

Εκατοντάδες φίλοι του ποδοσφαίρου  έδωσαν το παρών στα εγκαίνια των αποδυτηρίων του Αετού .

Από τον Δήμο Κορυδαλλού παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Σταύρος Κασιμάτης , οι αντιδήμαρχοι Ανδρέας Καπιτσίνος, Κώστας Καλούδης, Δημήτρης Χριστοφορίδης, Μαρία Διακάτου, Γρηγόρης Γουρδομιχάλης , οι Δημοτικοί σύμβουλοι Γιώργος Βιδάλης , Παύλος Γερακάρης, Γιάννης Μελάς, Γιάννης Χρουσαλάς, Κώστας Βράκας.

Παρών και ο εκπρόσωπος του Υπουργού Εθνικής Άμυνας Γιώργος Ρεμπής .

Από την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πειραιά οι Γιώργος Ανατολάκης, Γιάννης Σπάθας, Γιάννης Ποντίκης,Μπάμπης Μοιραδωράκης, Παναγιώτης Νταλάκος.

Εκπρόσωποι  των σωματείων Ερμή Κορυδαλλού, Δία, ΑΟ Κορυδαλλού, Αστυπάλαιας, ΑΕ Μαύρου Αετού Ολυμπιάδας, Αστέρα Νίκαιας , ΝΩ Νεάπολης.

Παρόντες οι πρώην πρόεδροι του Αετού Σπύρος Κοντούλης, Γιάννης Θεοδοσιάδης, Βασίλης Μαλλιαρός, Νίκος Ανασόπουλος, Γιώργος Βαγγέλης, Θόδωρος Νικολάου .

Οι πρώην προπονητές  της ομάδας Βασίλης Ξενάριος, Βαγγέλης Σταυρακόπουλος, Ανδρέας Νάστος, Παναγιώτης Αγγελάκης, Σπύρος Κουνέλης.

Την Ένωση Συνδέσμων Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Πειραιά εκπροσώπησαν ο πρόεδρος Κανέλλος Τσίρμπας και ο ταμίας Αντώνης Κανέρης. Οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές Ανδρέας Παπαδόπουλος , Αλέκος Λιθόπουλος, Θεοδώρου κ.α

  • Παρόντες φυσικά οι ποδοσφαιριστές όλων των τμημάτων.
  • Υπήρξε  πλούσιος μπουφές με αναψυκτικά και μπουφές .
  • Ψυχή της εκδήλωσης η γραμματέας του συλλόγου κ. Ελένη Κανέρη.
  • Η διοίκηση του Αετού αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει τους  χορηγούς κ. Βλαχόπουλο(black energy ) και Αλέαξανδρο Σαχλό (Timbersa) καθώς και τον κ. Α.Δ. που δεν θέλησε να γνωστοποιηθεί το πλήρες  όνομα του ….

stoplekto

Ο Ατρόμητος Πειραιά ευχαριστεί…

Published

on

Η διοίκηση του Ατρόμητου Πειραιά θέλει να ευχαριστήσει τον αντιδήμαρχο καθαριότητας Πειραιά Κ. Παναγιωτη Καλογερογιαννη και τον πρόεδρο της 4ης κοινότητας Πειραιά Κ. Τάσο Πουλο για την άμεση ανταπόκριση της καθαριότητας του περιβάλλοντα χώρου του γηπέδου των Καμινίων, προκειμένου να πραγματοποιηθεί η τελετή λήξης της Ακαδημίας του συλλόγου.

Continue Reading

stoplekto

Μαν. Πράσινος: «Νιώθω ότι γυρίζω σπίτι μου»

Published

on

Στον πάγκο του ΑΟ Κορυδαλλού συμφώνησε να βρίσκεται τη νέα αγωνιστική περίοδο ο προπονητής Μανώλης Πράσινος.  Ο έμπειρος κόουτς μετά από μια πολύχρονη και πετυχημένη παρουσία στην τεχνική ηγεσία των Νέων Δραπετσώνας, δεν άργησε να βρει τη νέα του ποδοσφαιρική «στέγη», με τον ίδιο να είναι ικανοποιημένος για την επιλογή του. Χαρακτηριστικά τα όσα δήλωσε λίγες ώρες μετά την πρόσληψή του στην ιστοσελίδα μας:

«Ευχαριστώ πολύ την διοίκηση του ΑΟ Κορυδαλλού για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου και θα δώσω το 100% για να πετύχουμε τους στόχους μας και να φέρουμε την ομάδα εκεί που της αξίζει. Μετά από τέσσερα χρόνια στους Νέους Δραπετσώνας που με έκαναν και ένιωσα σαν στο σπίτι μου τώρα νιώθω ότι γυρίζω σπίτι μου «.

Continue Reading

LIKE