Connect with us

6ος Όμιλος

Αποχαιρέτισε με νίκη η Μαρκό- 2-1 τον Εθνικό Πειραιά

Published

on

Με νίκη αποχαιρέτισε η Μαρκό το πρωτάθλημα, αλλά και τη Γ” Εθνική, αφού παρά την επικράτησή της με 2-1 επί του αδιάφορου Εθνικού Πειραιά, η ομάδα από την Ανατολική Αττική επιστρέφει στα τοπικά πρωταθλήματα.

Ο αγώνας στιγματίστηκε από τον σοβαρό τραυματισμό του γκλοκίπερ των Πειραιωτών Μανωλικίδη. Ο άτυχος πορτιέρο μπήκε σαν αλλαγή στο ημίχρονο για να αντικαταστήσει τον επίσης τραυματία Μπακόλα, που έπαθε θλάση και στο πρώτο μόλις λεπτό της επανάληψης σε μια φάση μες την περιοχή συγκρούστηκε με το κεφάλι στο γόνατο του συμπαίκτη του Κούντου, ο οποίος επίσης είχε περάσει στο ματς σαν αλλαγή στο ημίχρονο. Καλέστηκε ασθενοφόρο και με συνοδό τον γενικό αρχηγό των “κυανόλευκων” Νάσο Μετεβελή μετέβη στο 251 ΓΝΑ, όπου του προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες και με τις γνωματεύσεις να δείχνουν ότι δεν πρόκειται για κάτι ανησυχητικό.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο δεύτερο μέρος, με τους Πειραιώτες ελλείψει άλλου γκολκίπερ, να αγωνίζονται με τον Κούντου κάτω από τα δοκάρια.

Οι νικητές προηγήθηκαν 2-0 με γκολ των Καρυτινού(51′) και Δηλαβέρη(76′), για να μειώσει ο Εθνικός με τον Στάμο(86′).

ΜΑΡΚΟ(Βασίλης Σπάθας): Χαλκίδης, Μαυρίδης, Ξυγκάκης(70′ Πρέντι), Τσίκλος, Κοκαβέσης, Καρατζάς, Γκότσι(66′ Κοβάνης), Καρυτινός, Σένε, Χίσο(70′ Κοκοτσάκης), Δηλαβέρης.

ΕΘΝΙΚΟΣ(Ντανιέλ Μπατίστα): Μπακόλας(46′ λ.τρ. Μανωλικίδης 47′ λ.τρ. Πεχλιβανίδης), Κορλιές, Γκαρδιακός, Παπαγεωργίου(46′ λ.τρ. Κούντου), Αθανασίου, Ξενοπανάγος(47′ Βαγγέλης), Λαζαρίδης, Αγγελόπουλος, Μακρίδης, Στάμος, Ματσαδές(90′ Αρκούδας).

 

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ