Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Απόδραση για το Περιστέρι

Published

on

Σε ένα παιχνίδι χωρίς πολλές ευκαιρίες το Περιστέρι απέδρασε με το τρίποντο από το Ίλιον κόντρα στον Ιάσονα. Οι ‘ροσσονέρι’ τα κατάφεραν χάρις τον Λειβαδά που σημείωσε το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης στο 40′ πλασάροντας τον Κυρίου. Ο νεαρός εξτρέμ βγήκε τετ α τετ έπειτα από την έξυπνη διαγώνια πάσα του Γουβαλάρη, ο οποίος συνέλαβε ‘κοιμισμένη’ την άμυνα των γηπεδούχων. Στο δεύτερο μέρος οι ‘κυανόλευκοι’ ανέβασαν την απόδοση τους, αλλά δεν μπορούσαν να βρουν τρόπο για να σκοράρουν. Μοιραίος μπορεί να χαρακτηριστεί ο δραστήριος Δημήτρης Μανδαμαδιώτης που σε τρεις περιπτώσεις θα μπορούσε να δώσει τον πρώτο βαθμό στην ομάδα του. Στα αρνητικά της αναμέτρησης, η σύγκρουση των Καριατλή και Κρούτη στο 55′. Οι δύο παίκτες αντικαταστάθηκαν στο 56′ και μετέβησαν εσπευσμένα για περαιτέρω εξετάσεις στο νοσοκομείο ‘Ευαγγελισμός’.

Διαιτητές: Καλογερόπουλος Ι., Γιαννουγλίδης Ε., Καραγιαννίδης Ι.

Ιάσων (Γιώργος Καλύβας): Κυρίου, Ρώιμπας, Καράμπελας, Κωνσταντόπουλος Α., Βασιλάκος Β., Λέσι (46′ Δουληγέρης), Μανδαμαδιώτης, Κωνσταντόπουλος Ι., Μήνος, Καριατλής (56′ λ.τρ. Κολίτσι), Ξενάκης (46′ Βασιλάκος Η.).

Περιστέρι (Κώστας Αρζένης): Λιώνης, Καζιάνης, Μπούζας Ι., Μπούσκος, Γουβαλάρης, Παπαευθυμίου, Γκολφινόπουλος (63′ Τσίγκος), Κρούτη (56′ λ.τρ. Λιαγκόζης), Βουλωμένος (90′ Κούτρης), Χέλμης, Λειβαδάς.