Connect with us

4ος Όμιλος

Αστέρας Βάρης-Γλυφάδα 2-1

Published

on

Ακόμη μια σπουδαία νίκη πανηγύρισε ο Αστέρας Βάρης επικρατώντας αυτή τη φορά με 2-1 του ΑΟ Γλυφάδας, πιάνοντας τον Ερμή Ζωνιανών στους 21 βαθμούς έχοντας ωστόσο ένα ματς περισσότερο.  Οι «κυανόλευκοι» που προηγήθηκαν χάρις σε γκολ των Χατζησάββα στο 20’ με σουτ και του Ιβάνοφ στο 30’ με ατομική προσπάθεια κατάφεραν να διαχειριστούν το ματς όπως έπρεπε και πήραν ένα σπουδαίο αποτέλεσμα. Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι αφού μείωσαν στο 35’ με τον Φερεντίνος προσπάθησαν να φέρουν το ματς στα ίσια στην επανάληψη χωρίς να τα καταφέρουν, με την Βάρη να έχει δκάρι στο 65’ με τον Χατζησάββα και αρκετές χαμένες ευκαιρίες με κυριότερη όλων εκείνη του Ντάγκρα στο 80’.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΡΗΣ: Μαρινάκης, Καναβέτας, Νυφαδόπουλος, Σκουρλής, Τσακιράκης, Νικολακόπουλος, Γεωργιάδης, Μητσόπουλος, Χατζησάββας (90+2 Δημητρίου), Πασαλίδης (69’ Ντάγκρας), Ιβάνοφ (85’ Νίκου).

ΑΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ (Θανασης Μπέλλος) Θωμάς, Κατσίβελας, Φερεντίνος, Παϊκόπουλος, Μουσάι, Μπούμπας, Κόντι, Γκούμας, Παναγιωτόπουλος (Τσουμάκας (Παπακωνσταντίνου), Καλογιάννης (Ντούνης), Γεωργακόπουλος.