Connect with us

7ος Όμιλος

Ασταμάτητη η Κηφισιά, 2-1 εκτός τον Αγιο Ιερόθεο

Published

on

Πιο άνετα από ότι δείχνει το τελικό σκορ, η Κηφισιά νίκησε εκτός έδρας τον Αγιο Ιερόθεο με 2-1 και συνέχθισε την προέλαση της προς τον τίτλο, πετυχαίνοντας την 7η νίκη της σε ισάριθμα ματς.

Εφτασε έτσι τους 21 βαθμούς, ενώ οι γηπεδούχοι πάλεψαν όσο μπορούσαν αλλά υπέκυψαν στην ανωτερότηξτα των αντιπάλων τους.

Οι φιλοξενούμενοι πήραν από την αρχή τα ηνία του ματς και στο 9 από σέντρα του Εσλερ ο Παυλάκης έκανε προβολή αλλά ο Παχατούρας μπλόκαρε. Το σκορ άνοιξε στο 26΄όταν ο Παυλάκης ανατράπηκε μέσα στην περιοχή από τον Μαρτίνο, με τον Κρητικό να εκτελεί εύστοχα το πέναλτι κάνοντας το 0-1.  Στο 33΄ο Παχατούρας απέκρουσε το σουτ του Παπαγγελή, ενώ στο 35΄ο Τεττέ βρέθηκε μόνος με τον γκολκίπερ αλλά σούταρε άουτ.

Οι γηπεδούχοι είχαν την πρώτη καλή φάση στο 60΄με τον Ζαφειράκη να σουτάρει και τον Αντωνόπουλο να διώχνει δύσκολα. Στο 62΄ο Τεττέ έκανε ωραία ατομική ενέργεια και σούταρε, αλλά ο Παχατούρας και πάλι επενέβη σωτήρια. Στο 65΄ο Αγιος Ιερόθεος είχε διπλή ευκαιρία όταν ο Κομνηνός σούταρε, ο Αντωνόπουλος απέκρουσε δύσκολα με τη μπάλα να ξαναφτάνει στον Κομνηνό που σούταρε άουτ. Στο 67΄οι φιλοξενούμενοι καθάρισαν το ματς όταν ο κορυφαίος του γηπέδου Τεττέ απέφυγε όποιον βρήκε μπροστά του και με δυνατό σουτ έκανε το 0-2. Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 90+5΄όταν ο Ζαφειράκης εκτέλεσε κόρνερ, ο Αντωνόπουλος έχασε τη μπάλα και ο Χρήστου από κοντά έκανε το 1-2.

ΑΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ: Παχατούρας, Σάσσαλος (75΄Τσερκώνης), Κατσούλης, Χαραλάμπους, Μαρτίνος, Αλεξίου, Ζαφειράκης, Χατζηλάμπρος, Συρεγγέλας (75΄Χρήστου), Αργυρίου (61΄Κομνηνός), Αντωνόπουλος Β. (53΄Κοτόβ).

ΑΕ ΚΗΦΙΣΙΑΣ: Αντωνόπουλος, Παπαγγελής (84΄Σιμάκου), Εσλερ, Μκρτσιάν, Γκότοβος, Παπασάββας, Ζέλο (73΄Πρίτσας), Ποζατζίδης (56΄Καμινιώτης), Τεττέ (84΄Κοντογιάννης), Παυλάκης, Κρητικός.