Connect with us

4ος Όμιλος

Ατρόμητος Πειραιά-Γλυφάδα 1-3

Published

on

Παρότι προερχόταν από ένα μεγάλο αποτέλεσμα απεναντι στην Κηφισιά, ο Ατρόμητος Πειραιά δεν κατάφερε να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα αφού γνώρισε εντός έδρας ήττα με 1-3 από τον ΑΟ Γλυφάδας. Οι κόκκινοι που έδειξαν ότι θα παλέψουν όλα τα ματς μέχρι το τέλος, έφτασαν τους 15 βαθμούς και την 15η θέση. Από την άλλη, οι Καμινιώτες δεν κατάφεραν να ανταποκριθούν μένοντας αρκετά πίσω όσον αφορά τη σωτηρία (12η θέση με 19 βαθμούς). Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους νικητές ήταν ο Γεωργακόπουλος που σημείωσε δυο γκολ, ανοίγωντας το σκορ στο 13′ με πλασέ. Στο 43′ ο Λαμπρογεώργος αφού βγήκε στην πλάτη της άμυνας με πλασέ έγραψε το 2-0, με τους γηπεδούχους να μειώνουν στο 62′ με τον Ράπτη κι ενώ νωρίτερα είχε ακυρωθεί γκολ του Δανασή για επιθετικό φάουλ. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε στο 77′ ο Γεωργακόπουλος.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Βαγγέλης Λαϊβεράς): Παπαδόπουλος, Κολιός, Χριστόπουλος (46′ Σενάι), Σιγάλας, Φυσαράκης, Αριανούτσος (46′ Σαμιώτης), Καψαλόποδας, Δανασής, Ευθυμιάδης (46′ Μπαλτζάκης), Παναγιωτόπουλος, Ράπτης
ΑΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ (Δημήτρης Μανταλόβας): Μωραΐτης, Σελανσί, Κόκκαλης, Βαρδακώστας, Κόντης, Νίκου, Καραγιάννης (70′ Μετάι), Γκούμας, Λαμπρογεώργος (88′ Παναγιωτόπουλος), Γεωργακόπουλος, Τζουμάκας (84′ Πέτρου).