Connect with us

4ος Όμιλος

Γλυφάδα-Ιωνικός 0-3

Published

on

Άνετη νίκη με 3-0 πανηγύρισε ο Ιωνικός έκτος έδρας κόντρα στην Γλυφάδα επικυρώνοντας ουσιαστικά το εισιτήριο που θα του δώσει τη δυνατότητα να συμμετάσχει και τη νέα σεζόν στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Οι Νικαιώτες έχοντας σε μεγάλη ημέρα τον Γιώργο Νικολέτο που βρήκε δυο φορές δίχτυα (20′,63′ με σουτ) και σέρβιρε το πρώτο γκολ στο 7′ στον Μιχελή που σκόραρε με κεφαλιά, πήραν αυτό που ήθελαν και αύξησαν τη διαφορά τους από την επικίνδυνη ζώνη στους 12 βαθμούς έχοντας 41 πόντους έναντι 29 του Αστέρα Βάρης. Το ματς δεν αντέχει σε κριτική αφού οι φιλοξενούμενοι ήταν ανώτεροι βουλιάζοντας περισσότερο την Γλυφάδα.

ΑΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ (Δημήτρης Μανταλόβας): Μωραΐτης, Φιόρι, Κόντι, Βαρδακώστας, Κόκκαλης, Γκούμας, Νίκου, Τζουμάκας (60′ Μουσάι), Καραγιάννης (46′ Κατσίβελας), Λαμπρογεώργος (65′ Πέτρου), Γεωργακόπουλος

ΙΩΝΙΚΟΣ (Μαργαρίτης Χατζηαλέξης): Παλιγγίνης, Παντελίδης, Δημακάκος, Μιχελής, Κρητικός, Σάμιος, Σιμιτσής, Νικολέτος (65′ Μιχαλακάκος), Κατσίκιας (70′ Ανδριανόπουλος), Μπερνιδάκης (75′ Καμαρά), Αργυρίου.