Connect with us

slideshow

Η Πεύκη στην Δ’ Εθνική!

Ενώ όλα έδειχναν πως το παιχνίδι θα πήγαινε στα πέναλτι, ο Πλυθίδης στο 119′ έδωσε την μεγάλη νίκη στην Πεύκη

Published

on

Ήταν μία μάχη που κράτησε άπαντες με… κομμένη την ανάσα. Ήταν μία μάχη στην οποία έπρεπε να υπάρξει ένας νικητής και αυτός τελικά ήταν ο πρωταθλητής Αθήνας! Η Πεύκη, με το τέρμα του Πλυθίδη στο 119′ πανηγύρισε την μεγάλη άνοδο στην Δ’ Εθνική πετυχαίνοντας το τέρμα σε ένα χρονικό σημείο που οι παίκτες του Περαμαϊκού, δεν είχαν την δυνατότητα να αντιδράσουν. Νωρίτερα οι δύο αντίπαλοι είχαν μείνει με δέκα ποδοσφαιριστές, καθώς από την ομάδα των βορείων προαστίων αποβλήθηκε ο Ρόκο στο 105, ενώ από τους πρωταθλητές Πειραιά ο Δημόπουλος στο 60′. Διαιτητές της συνάντησης ήταν οι Κουτσιαύτης(Άρτας), Καλφόγλου(Θεσπρωτίας)και Πασχάλης(Ηπείρου).

 

ΠΕΥΚΗ: Κούνουπας, Παπαγιώργης, Καραμπέτσος, Κωστάκης, Αλεβίζος, Μαρκομιχάλης, Βάλσαμος, Ετόκα, Καραδήμος(118′ Ριζόπουλος), Πλυθίδης, Μπαλής(46′ Οικονομέας – 65′ Ρόκο)

 

ΠΕΡΑΜΑΪΚΟΣ: Τριανταφυλλίδης, Φωτεινάκης, Παπακαλοδούκας Π., Καραγιάννης, Αντιμαχίτης, Δημόπουλος, Νίκου(70′ Κοντογιώργος), Τάγκας, Συράκος, Γεωργίου, Παπακαλοδούκας Θ.(60′ Σαλίμπασα)

 

Πανηγυρίζουν και στα Λιόσια!

 

Μετά το τέρμα του Πλυθίδη, οι άνθρωποι του Ολυμπιακού Λιοσίων ξέσπασαν σε πανηγυρισμούς, αφού με την άνοδο της Πεύκης, οι «ερυθρόλευκοι» παρέμειναν στην Α’ Αθηνών. Αν σε αντίθετη περίπτωση τον προβιβασμό του στην Δ’ Εθνική κέρδιζε ο Περαμαϊκός, τότε ο Ολυμπιακός θα υποβιβαζόταν στην Β’ κατηγορία.

 

Επεισόδια την παραμονή

 

Πάντως, αξίζει να σημειωθεί ότι την παραμονή του αγώνα σημειώθηκαν νέα επεισόδια, αυτή τη φορά ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων. Συγκεκριμένα, το βράδυ της Τρίτης τα μέλη της αποστολής των σωματείων συναντήθηκαν στο Αίγιο, κατά τη διάρκεια του δείπνου των παικτών της Πεύκης, και επιδόθηκαν σε ανταλλαγή ύβρεων και χαρακτηρισμών. Ακολούθησε σύρραξη η οποία έπαυσε με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων και της… αστυνομίας.

 

Κωνσταντίνος Ράπτης(kraptis1449@hotmail.com)

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply