Connect with us

7ος Όμιλος

Θεση για τα δελτία

Published

on

Μέσω προσωπικής του δήλωσης ο Μανώλης Βανός κάνει γνωστό ότι με μεγάλη απορία διάβασε την ανακοίνωση του Ιωνικού μέσω της οποίας ουσιαστικά… κατηγορείται ότι είχε στην κατοχή του τα δελτία ποδοσφαιριστών τονίζοντας ότι κατέθεσε μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση.

Αναλυτικά, το κειμενο:

«Με μεγάλη απορία διάβασα την επίσημη ανακοίνωση του Ιωνικού κατά την οποία στοχοποιούμαι ανήθικα για δήθεν έγγραφα και δελτία της ομάδας που βρίσκονται στην κατοχή μου. Μάλιστα η λάσπη συνεχίστηκε καθώς, όπως υπονοείται στο ίδιο κείμενο, η ομάδα δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί στο πρωτάθλημα εξαιτίας μου.

Δηλώνω λοιπόν δημόσια ότι από την ημέρα της παραίτησής μου από την θέση του υπευθύνου για θέματα της ΕΠΟ, παρέδωσα στην ομάδα ΟΛΑ τα έγγραφα.

Είναι θλιβερό που κάποιοι στις 20/9, λίγες μέρες πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα, θυμήθηκαν ότι λείπουν έγγραφα της ομάδας κατηγορώντας εμένα που ήμουν ο άνθρωπος που κατέθεσα την περίοδο του Αυγούστου όλα τα απαραίτητα έγγραφα για να αγωνιστεί η ομάδα στο προσεχές πρωτάθλημα!

Σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρόεδρο της Διοικούσας Επιτροπής του ποδοσφαιρικού Ιωνικού, ρώτησα να μάθω ποια είναι τα έγγραφα που λείπουν και η απάντηση που μου έδωσε ήταν «Δεν ξέρω»…

Ο καθένας λοιπόν, βγάζει τα συμπεράσματά του…

Φυσικά έχει ήδη κατατεθεί, μέσω του προσωπικού μου δικηγόρου, μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση.

Ο Ιωνικός είναι μια τεράστια ομάδα η οποία ήταν τιμή μου που υπηρέτησα, και είναι θλιβερό που τις τελευταίες μέρες κάποιοι προσπαθούν να την μικρύνουν».

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply